Han har skrevet tegneserier om Kick-Ass, Captain America, Fantastic Four og X-Men. Men Mark Millar er egentlig DC-fan. Alligevel forstår han godt, hvorfor DC-universet floppet på film.

Se også: Ny undersøgelse: Marvel er bedre til følelser end DC

For i modsætning til Marvel så har DC haft det svært med at få filmsucces, hvor “Justice League” senest floppede fælt. Det hele handler om, hvilke type helte der er tale om:

”Marvel-karaktererne er mere baseret omkring personlighed… Det handler om karakteren. Bortset fra Batman så handler DC ikke om karakteren,” siger Millar til Yahoo.

I stedet handler DC-universet mere om superevnerne, der ikke er så oplagt til at vise på film:

”Du kan forstå og bekymre dig om Batman, men en som Green Lantern har en ring, der skaber 3D-manifestationer og grøn plasma med tankerne, men han er allergisk over for farven gul! Hvordan laver du en film om det?”

Batman er i særklasse den DC-figur, der har solgt flest biograf-billetter igennem tiden.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gridlock 6 år siden

Ikke enig det kan sagtens lade sig gøre og lave en film om med dem alle sammen (de animerede serier har klaret det GANSKE FINT) man skal bare gide og sætte sig ind i de forskellige karakter og hvad de er.

Det jeg synes de nyeste DC film ikke har forstået er at Superman og Batman er diametrale modsætninger.
Bruce Wayne er den maske Batman tager på og Superman er den maske Clark Kent tager på.
Batman bruger frygt og mørke til sine gerninger, hvor Superman prøver og være en inspiration og et ledende lys for menneskeheden.
Den originale Superman film sagde det bedst med det qoute fra Jor-el "They could be a great people Kal-El, they wish to be. They only lack the light to show the way For this reason above all, their capacity for good; I have sent them you...my only son."

Så skal du lave en film om Superman er det vigtigt at du for arbejder på hans Clark Kent persona som den bærende del af filmen.

Med hensyn til en Green Lantern film kommer det helt an på hvem det er der har Ringen fokuser på den person og deres baggrunds historie og hvordan de er som personer.

Så det kan sagtens lade sig gøre, man skal bare lade være med og forsøge og lave hver karakter om til Batman for det er som og forsøge og presse en firkant ned i et rundt hul, man kan ikke gøre det uden og beskadige formen eller klodsen eller begge dele.
Gravatar

#2 Mardin 6 år siden

#1 Lille rettelse: Bruce Wayne tager Batman masken på. Hvorimod Superman tager Clark Kent masken på. Superman er Superman men klæder sig ud som Clark Kent :)
Gravatar

#3 Gridlock 6 år siden

#2 Ikke helt
Man skal forstå det som dette.
Bruce Wayne døde den dag han først blev Batman.

Superman´s sande identitet er ikke Superman the man of steel, han er vil altid være the kansas farmboy Clark Kent.
Drengen der voksede op med Martha (why did you say that name ?!!!) og Jonathan Kent, på en lille gård i byen Smallville, hans værdiger og personlighed er et direkte resultat af hans opvækst.
Superman er en maske han tager på, i sit hjerte er han altid Clark Kent.
Hvor Bruce Wayne altid i sit hjerte er Batman.

Det er lidt det, som nævnt før, at jeg synes Man of Steel og BvS ikke helt forstod, de gjorde Clark Kent til en meget mørk og dyster person meget li batman og det er ikke det han står for.

Skriv ny kommentar: