Brancheforeningen Danske Biografer skal have ny formand – Kim Pedersen har efter 14 år på posten valgt at træde tilbage som formand.

En af de mest toneangivende debattører i den danske filmdebat og en af de mest markante talspersoner for biograferne stopper nu som formand for Danske Biografer.

Kim Pedersen har efter 14 år i jobbet som formand for Danske Biografer ønsket at trække sig.

Derfor skal Danske Biografer, der er en brancheforening for alle biografer i Danmark, nu have ny formand.

I første omgang fungerer Mette Schramm (Empire, Reprise Teatret) som midlertidig fungerende formand for Danske Biografer, indtil en ny formand tiltræder i jobbet.

Kim Pedersen er på Filmz kendt som en af de mest aktive brugere på Forum, hvor han har debatteret med alle brugere uanset navn og udgangspunkt. 542 indlæg er det aktuelt blevet til.

Desuden har Pedersen været kendt som en skarp iagttager af filmbranchen, hvor han senest korrekt vurderede, at Oscar-akademiet ikke ville belønne en film fra Netflix med Bedste film-prisen – læs om det her.

Filmz har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Kim Pedersen.Vis kommentarer (54)
Gravatar

#1 Sjølle 4 år siden

What... er det ham på billedet? Jeg troede, ud fra de posts herinde, at han var 14 år... ikke at det var en aldersmæssigt voksen mand, der havde siddet på posten i 14 år.
Gravatar

#2 Mads47 4 år siden

Fedt, det er en glædelig nyhed. Det bliver godt med noget nyt bold.
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

14 år lige meget hvilken position man har, gør nok at det er på tide med noget nyt, både for personen og organisationen :) spændende at se hvad fremtiden byder på :)
Gravatar

#4 Reborn Sith 4 år siden

#2 Det samme mener Brøndby.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 EllieNatalia 4 år siden

Jeg troede han var 12 år, så uvidende som han er.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

Og der skal klappes. Just made my day :D :D :D
Gravatar

#7 Bishop 4 år siden

#5
Ja for du er jo et omvandrende orakel...christ
Gravatar

#8 EllieNatalia 4 år siden

Jamen der har vi den ligeså uvidende Bishop som intet ved om indtjening ift. film og som tror på alt hvad Youtube siger. Du er så uvidende at man kan grine af det :D
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 du er godt nok altid en storm....kommer ind smider 3 fornærmende indlæg og smutter :)
Gravatar

#10 Bishop 4 år siden

#8
Vi behøver vel ikke ha' den snak for at du skulle udstille din uvidenhed igen. Det var tåkrummende pinligt. Men i stedet synes jeg du bør kontakte samtlige filmdistributører og dele ud af din store viden.

Skriv ny kommentar: