Shannon Lee har presset Kina til at droppe biografpremieren på “Once Upon a Time in Hollywood” – Quentin Tarantino nægter at fjerne scene med Bruce Lee.

“Once Upon a Time in Hollywood” skulle have haft premiere i Kina på fredag d. 25. oktober. Nu er Tarantino-filmen imidlertid blevet fjernet fra plakaten, skriver The Hollywood Reporter.

Der er ikke nogen officiel årsag til ændringen, men anonyme kilder afslører, at det sker på opfordring fra Shannon Lee.

Shannon Lee har længe været utilfreds med Tarantinos portrættering af hendes afdøde far, Bruce Lee – læs om det her.

Nu har Lee angiveligt henvendt sig direkte til Kinas nationale filmadministration med ønske om at få droppet den kinesiske premiere på “Once Upon a Time in Hollywood”, som har en scene med den hongkong-amerikanske Bruce Lee – spillet af Mike Moh.

Det har nu fået Bona Film Group – en kinesisk koproducent – til at gå ind i sagen og presse på for at få Tarantino til at gøre “Once Upon a Time in Hollywood” acceptabel for kineserne.

Quentin Tarantino nægter dog at ændre i “Once Upon a Time in Hollywood”. Derfor kan det tyde på, at verdens næststørste biografmarked ikke kommer til at vise filmen.

Læs også ‘Her er forklaringen på post-credit-scenen i “Once Upon A Time In Hollywood”‘.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Nagash 11 måneder siden

Godt Tarantino ikke lader sig intimidere. Man bliver sgu nødt til at stille sig på hælene overfor tossede regeringer og tossede kællinger :-)
Gravatar

#2 Johnny42 11 måneder siden

Jeg troede slet ikke der var en mulighed for premiere i Kina pga dens R-rating. Og i Rusland er der i hvert fald mange bandeord der skulle censurere væk hvis den skulle have premiere der, medmindre det er blevet ændret siden sidst man hørte om det.

Men vestligt producerede R-ratede film tror jeg primært bliver lavet med henblik på det vestlige marked. Hvis de så kan sælges til andre markeder så er det fint nok, og nogle gange kommer der også specielle cut af filmen. Godt det ikke sker i dette tilfælde.

Nu vil jeg så også sige at godt nok er Kina ved at være et af de største biografmarkeder, men det er så ikke alle film fra vesten der klarer sig lige godt, og jeg tvivler på at Tarantinos film vil gøre det.
Gravatar

#3 Ryder666 11 måneder siden

Det kan beskrives med ét ord. Lame!!!
Gravatar

#4 Ryder666 11 måneder siden

Ryder666 (3) skrev:
Det kan beskrives med ét ord. Lame!!!


Det var nu Kina, jeg mente var LAME. Respekt for Quentin Tarantino for ikke at lade sig "underkaste" Kinas censur.
Gravatar

#5 HighFlyer15 11 måneder siden

"Det har nu fået Bona Film Group – en kinesisk koproducent – til at gå ind i sagen og presse på for at få Tarantino til at gøre “Once Upon a Time in Hollywood” acceptabel for kineserne."
Hvis du ikke kan lide filmen, så kan du pisse af. Tarantino skal på ingen mulig måde gå ind og ændre noget som helst bare fordi et "lille" lorte land synes det er for meget. Og i sidste ende er det ikke engang "folket" som er imod det, kun de folk som skal vise den frem.
Gravatar

#6 KasperBS 11 måneder siden

Ha! så kan Tarantino lære det!
Gravatar

#7 filmz-DonOlsen 11 måneder siden

KasperBS (6) skrev:
Ha! så kan Tarantino lære det!

Kan godt være jeg ikke er den hurtigeste knallert på havnen...men hvad er det præcis at han kan lære?

Skriv ny kommentar: