Opdatering: Filmen har fået en titel og har annonceret et større cast samt andre plotdetaljer. Læs om det her.

Matthew Vaughn udvikler i øjeblikket en ny spion-thriller, og han får tilsyneladende nogle store stjerner foran kameraet, erfarer Observer.

Selvom Vaughn allerede har instrueret to spionfilm i “Kingsman”-franchisen og netop har færdiggjort en tredje, er instruktørens kommende film tilsyneladende en helt ny historie.

Læs også: “Første trailer til “Kingsman”-filmen ‘The King’s Man'”

Her følger vi en succesfuld spionromansforfatter, der grundet hukommelsestab ikke kan huske, at hun i virkeligheden selv har været en verdensklasse spion. I takt med at hun bliver indhentet af sin fortid i den skumle organisation The Division, kommer hendes minder — og ikke mindst evner — tilbage fra sin tid i felten.

“Jurassic World”-stjernen Bryce Dallas Howard, er under forhandlinger om rollen som filmens hovedperson, mens Sam Rockwell forhandler om rollen som en tidligere Division-agent og Howards potentielle kærlighed.

Sidst, men ikke mindst forhandler Samuel L. Jackson om rollen som en rebelsk agent, der forsøger at afsløre korruptionen, der findes i The Division.

Jackson har tidligere arbejdet sammen med Vaughn i “Kingsman: The Secret Service”, hvor han spillede filmens skurk. Det samme virker dog ikke som tilfældet med den kommende film.

Vaughn både skriver, instruerer og producerer filmen, der endnu ikke har fået hverken en titel eller en premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: