Som om Jessica Chastain, Sam Rockwell og Samuel L. Jackson ikke var nok, har Matthew Vaughns kommende spionfilm tilføjet endnu flere af Hollywoods største stjerner.

Deadline rapporterer, at filmen, der har fået titlen “Argylle”, har tilføjet “Man of Steel”-frontmand Henry Cavill, “Breaking Bad”-stjerne Bryan Cranston, “Bumblebee”-skuespiller John Cena, “Home Alone”-skuespillerinde Catherine O’Hara samt spillefilmsdebutant og popstjerne Dua Lipa, der ligeledes synger filmens soundtrack.

“Argylle” er baseret på den kommende spionroman af samme navn skrevet af Ellie Conway. Her følger vi verdens bedste spion, Argylle, i et verdensomspændende eventyr.

Om filmen også indeholder de plotdetaljer, der blev beskrevet af Observer og i en tidligere artikel herinde, kan ikke siges med sikkerhed endnu. Vi holder jer selvfølgelig opdateret, så snart vi ved mere.

Instruktør Matthew Vaughn, der også har stået for “Kingsman”-franchisen, beskriver filmen som “den mest utrolige og originale spionfranchise siden Ian Flemings bøger fra 50’erne [James Bond-bøgerne].” I forlængelse af dette siger han: “Den kommer til at genopfinde spiongenren.”

“Argylle” har da også castet Henry Cavill, der længe har været blandt favoritterne som den næste James Bond, så forhåbentlig kan han udleve spiondrømmen i den kommende Vaughn-film.

Læs også: “AI-favoritten Henry Cavill er ikke i tvivl: Ja til James Bond”

Filmens cast har offentliggjort de første posters, der alle viser en spion og et argyle-mønster (get it?) i baggrunden.

Før vi får “Argylle” har Matthew Vaughn dog en anden spionfilm på vej, nemlig “The King’s Man”, der får premiere den 21. december i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: