Mistede man modet, da man tilbage i november måned kunne læse sig frem til, at Mark Wahlberg sammen med Robert De Niro muligvis skulle stå for hovedrollerne i en filmatiseringen af PlayStation 3-spillet “Uncharted”, så er der nu godt nyt.

Hjemmesiden Joystiq har nemlig fået et interview med spiludvikleren Justin Richmond fra Naughty Dog, der kan fortælle, at mange af de seneste nyheder omkring filmen blot er rygter, og at der stadig skal tages mange beslutninger.

Richmond fortæller bl.a., at filmens instruktør David O. Russell selv ringede studiet op, da nyheden om Mark Wahlberg som Nathan Drake blev bragt. O. Russell kunne fortælle, at han ikke vidste, hvor de havde fået udtalelsen eller ideen fra, hvortil Richmond ligeledes tilføjer, at Wahlberg ikke er i nærheden af at blive bekræftet til rollen som Nathan Drake.

Det samme gælder de historiske aspekter af filmen, der angiveligt skulle gøre Drake-familien til en stor spiller inden for international kunst og med forbindelser til større museer, hvilket nu også er blevet afkræftet.

Det ser dermed ud til, at der i denne omgang blot er tale om Hollywood-rygter, og at vi må væbne os med tålmodighed, når det kommer til information omkring filmatiseringen af den populære spil-franchise.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 The Insider 12 år siden

Dejligt. Få så fat i Chris Evans.
War. War never changes.
Gravatar

#2 IK 12 år siden

eller Sly.. ;)
Gravatar

#3 prilen 12 år siden

Eller Norlan North ?!?!
Gravatar

#4 Silver666 12 år siden

Håber aldrig den her spil til film bliver til noget
Gravatar

#5 Bates 12 år siden

jeg så gerne mads mikkelsen eller nicolas bro i hovedrollen.
Gravatar

#6 misuma 12 år siden

Så smider jeg wildcardet...omend et ældre wildcard, men alligevel...

Robert Downey Jr!

Måske ikke just et sandsynligt, ej heller seriøst bud, men af ren nysgerighed kunne jeg godt tænke mig, at se hvad han kunne få ud af rollen.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Michael2t 12 år siden

50 Cent!
Gravatar

#8 Ruive05 12 år siden

I mine øjne er Nathan Fillion klart det oplagte valg
Gravatar

#9 filmz-Sichlau 12 år siden

Hallelujah, så er der håb endnu!
Gravatar

#10 Ericmase 12 år siden

perlin (3) skrev:
Eller Norlan North ?!?!


Præcis det jeg tænkte! :D
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: