Der er gode film og gode computerspil, men sammensmeltningen af de to har sjældent formået at skabe de samme succesfulde resultater som f.eks. tegneseriefilmatiseringer.

Men det vil muligvis blive ændret med “Warcraft”, mener instruktøren Duncan Jones, der fik sit store gennembrud med sci-fi-filmen “Moon”.

Se også: Filmz TV: Computerspilfilmatiseringer.

Det er den tidligere “Spider-Man”-instruktør Sam Raimi, som er blevet udset til at stå bag den kommende computerspilfilmatisering, og det er Jones jaloux over.

”Jeg tror virkelig, at ‘World of Warcraft’ kunne blive starten på computerspil som gode film,” siger Jones, som mener, at en god computerspilfilmatisering ikke så meget omhandler spillets gameplay, men mere hvordan man får gengivet spillets verden, så seeren bliver involveret.

Duncan Jones fortæller desuden, at han er hardcore gamer, og at han laver film om dagen og spiller om aftenen. Han er især glad for Blizzard og spil som “Starcraft 2” og “Call of Duty: Black Ops” og ser meget frem til “Diablo 3”.

Læs også Filmz-artiklen: Fra computerspil til film.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Crash 13 år siden

Lyder lovende, glæder mig i hvert fald ekstremt meget til at se, hvordan de blander historien ind, og om de kan få det til at passe sammen. Nu har vi jo haft 3 expansions(?), og der er altid kommet nyt lore med. Kan de mon samle hele pakken, eller tager de f.eks. kun BC/WOTLK/CATA?
Gravatar

#2 Tingyou 13 år siden

Det blev afsløret omkring annonceringen af filmen, at den vil tage udspil umiddelbart før World of Warcraft, dvs. i en del af loren til WarCraft, som ikke tidligere er blevet beskrevet ret fyldestgørende. Ergo kan de gøre (næsten) hvad de vil.
Gravatar

#3 Batsy 13 år siden

Er jeg den eneste der gad godt se en filmatsering af Halo? Det kunne jo blive fantatisk med Peter Jackson på Instruktør sædet, Forstå dog ikke er Iden fuldstændig droppet eller hvad?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#4 The Dark Knight 13 år siden

Tvivler på at Sam kan lave noget som er bedre end andre spil-film. Jeg ville hellere have set en verden af warcraft i stil med Avatar. Sam synes jeg er et skud forbi mål. Jeg havde hellere set Gore Verbinski eller Snyder i denne Mega blockbuster film.
Gravatar

#5 filmz-loke76 13 år siden

Mass Effect kunne også blive 3 rigtigt fede film.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 Batsy 13 år siden

5# Enig!

4# Jeg håber hvertfald ikke den bliver som Avatar og meget anderleds! og delvist lidt mere historie da, historien er sku ikke helt det store. Jeg vil hvertfald ikke begynde at bedømme Sam da vi ikke har set noget endnu.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 The Dark Knight 13 år siden

#6
Jeg mener selve den grafiske tone af Avatar, bare i Warcraft universet. Den magi og natur der er i warcraft er speciel, så jeg ville ikke have noget imod hvis de skabte så flotte miljøer som muligt.
Gravatar

#8 The Dark Knight 13 år siden

Se bl.a. her:

(1:27 - 2:09)
Gravatar

#9 CensoreD 13 år siden

#4 Jeg tror ikke du skal være bange =)
Blizzard har nøje valgt, hvem der skal være instruktøren. Og jeg tror der er en god grund til hvorfor det netop blev Sam. Han selv spiller WoW, så han har jo en fod inden for historie og udseende mæssigt.
Gravatar

#10 Batsy 13 år siden

7# Forstår dig nu (:
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: