Nyhederne om “Knives Out 2”-castet vil ingen ende tage, efter vi på fire dage har fået fire castings med Kathryn Hahn og Janelle Monáe som de to seneste.

Hahn og Monáe slutter sig til “Guardians of the Galaxy”-stjernen Dave Bautista og “Fight Club”-stjernen Edward Norton. Opfølgeren til 2019-originalen “Knives Out” har Daniel Craig tilbage i hovedrollen som privatdetektiven med den spøjse dialekt, Benoit Blanc.

Instruktør Rian Johnson er endnu engang ved at samle sig et regulært stjernecast. Han holder dog sine kort tæt ind til kroppen, og vi ved endnu intet om hverken filmens plot, eller hvilke roller de fire nye skuespillere har påtaget sig.

Kathryn Hahn har for nylig i rollen som heksen Agatha Harkness haft stor indflydelse på den første MCU/Disney+-serie “WandaVision”. Janelle Monáe er derimod særligt kendt for sin musikalske karriere, men siden starten af 2010’erne har hun også spillet med i projekter på både tv-skærmen og det store lærred – blandt andet i Oscar-vinderen “Moonlight”.

“Knives Out 2” har ikke fået nogen premieredato endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: