Rian Johnson har fundet sin første nye tilføjelse til mordmysteriet “Knives Out 2”.

Mordmysteriegenren oplevede en spændende nytænkning i 2019 med “Knives Out”, der blev et stort hit hos både kritikere og seere. Det har da også medført, at to fortsættelser er blevet annonceret.

Netflix har i marts benyttet sig af muligheden for at få en franchise på streamingsiden, hvorfor selskabet opkøbte rettighederne til opfølgerne for over 400 mio. dollars.

Nu er udviklingen af den første film for alvor skudt i gang med “Guardians of the Galaxy”-stjernen Dave Bautista som den første nye casting. I “Knives Out 2” skal han spille over for Daniel Craigs karismatiske og karikerede privatdetektiv Benoit Blanc.

Læs også: “Rian Johnson er i tvivl om titel til “Knives Out 2″ – fans sender geniale forslag”

Selvom der endnu ikke vides meget om plottet, er det dog sikkert at sige, at den kommende film kommer til at involvere et mord blandt et ensemblecast. Derudover finder filmens produktion sted til sommer i Grækenland, så vi kan forestille os nogle anderledes omgivelser, end dem vi så i den tågede,  efterårsagtige originalfilm, der primært blev optaget i Massachusetts.

Dave Bautista har netop annonceret, at han ikke genindtager sin rolle som Drax i “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. Den 54-årige skuespiller er dog stadigvæk en populær herre i Hollywood med både den kommende Zack Snyder-film “Army of the Dead” samt “Knives Out 2”-castingen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: