“Crazy Rich Asians” sætter rekord i USA – ingen premiere planlagt i Danmark.

Det er årets bedst sælgende rom-com i USA. Den romantiske komedie “Crazy Rich Asians” har solgt amerikanske biograf-billetter for 117 millioner dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Ikke siden 2012 med den Oscar-nominerede “Silver Linings Playbook” har en romantisk komedie klaret sig så godt i USA.

I Danmark har distributørerne dog ikke fået øjnene op for fænomenet. Her er der ikke planlagt premiere til “Crazy Rich Asians”.

Den store succes betyder, at der allerede er planer for en sequel til “Now You See Me 2”-instruktør Jon M. Chus rom-com med  Constance Wu og Michelle Yeoh på rollelisten.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Måske hvis den får Oscar buzz kan det være vi ser den i Danmark et halvt år efter den amerikanske premiere som det skete med Lady Bird.

Dette er faktisk den eneste romantiske komedie fra de seneste år finder lidt interessant ikke fordi jeg har set noget af markedsførringsmaterialet, men fordi den er blevet så godt modtaget og så den absurde lave dropoff fra uge til uge.
Weekend boxoffice ifølge boxofficemojo

Uge 1-uge 2: -6.4%
Uge 2-uge 3: -10.9%
Gravatar

#2 steadi07 3 år siden

#1 - jeg så også frem til den, men var også godt klar over, at chancerne for en dansk premiere var ekstremt lave.. indtil for nylig stod der dog midt-september, måske på imdb? Det må så have været en fejl.

Jeg tror ikke, at du skal regne med Oscar-buzz omkring filmen. Den ved godt hvad den er i genre, en romantisk komedie. Godt nok er castet anderledes end normalen, men jeg tror ikke, at det kan give Oscar snak.

Skriv ny kommentar: