Howard Shore er på vej tilbage til “Ringenes herre”-universet.

Komponisten, der stod bag musikken i alle “Ringenes herre”-filmene, har vundet tre Oscar-statuetter — alle for sine præstationer i Peter Jacksons legendariske fantasy-trilogi.

Nu kan vi så småt begynde at glæde os til at nyde endnu mere af hans magiske musik, da Shore ifølge Deadline er under forhandlinger med Amazon om at skulle komponere deres serie baseret på mytologien og bøgerne skabt af J.R.R. Tolkien.

Komponisten vil dog være det eneste, Amazon-showet vil komme til at arve fra filmene. Serien foregår nemlig flere tusind år før handlingerne i Jacksons værker og vil altså ikke have nogen direkte forbindelse med hverken Gandalf, Frodo, Sam eller resten af slænget, vi allerede kender og holder så meget af.

Du kan læse mere om seriens handling her.

Amazons endnu titelløse “Ringenes herre”-serie er med sit budget på over 2,9 mia. danske kroner den dyreste serie nogensinde. Det er dog ikke det eneste “Ringenes herre”-projekt, der er under udvikling i øjeblikket. Der bliver nemlig også lavet en anime-prequel til Jacksons originale trilogi, der har fået undertitlen “The War of the Rohirrim”.

“Ringenes herre”-serien får premiere på Amazon Prime Video den 2. september 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: