I forbindelse med Universals 100 års jubilæum udlodder Filmz i samarbejde med Universal Pictures endnu en eksklusiv præmie.

I denne omgang, er der tale om Brian De Palmas klassiker “Scarface”, der udloddes på Blu-ray i en eksklusiv cigarkasse til en værdi af 5.000 kr.!

“Scarface” starter i foråret 1980, hvor Mariel Harbour blev åbnet, og tusindvis af flygtninge fra Cuba satte sejl mod USA. De kom i jagten på den amerikanske drøm. En af dem fandt den. På de solbeskinnede boulevarder i Miami… Rigdom, magt og lidenskab hinsides hans vildeste drømme. Han hed Tony Montana. Verden vil huske ham ved et andet navn… Scarface.

Klik her for at deltage i konkurrencen!Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 11 år siden

Den vinder jeg gerne!!
Gravatar

#2 moulder666 11 år siden

Ok, hvis jeg vinder den, bliver det den bedste julegave nogensinde til min veninde der er kæmpe Al Pacino-fan!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 MOVIE1000 11 år siden

Jeg mangler egentlig også en cigarkasse. Så den kan jeg altid bruge.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Sjølle 11 år siden

Nu ryger jeg ikke cigar, men det vil være fedt at kunne opbevare mine Haribo Sour Stjerne Mix, ved den HELT rigtige luftfugtighed :-p
Gravatar

#5 Blacksanta 11 år siden

Haha, de første 4 indlæg minder om forum-tråde hvor OP skriver noget ala: "Jeg giver X gratis væk til den der kan komme med den første grund til, at netop han/hun skal have den" :)

Skriv ny kommentar: