I denne uges konkurrencer på Filmz er der biografbilletter til “The Hunger Games” på højkant såvel som billetter til thrilleren “Contraband” med Mark Wahlberg. Endvidere kan der vindes “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Del 1”-dvd’er.

“Hunger Games” foregår i ruinerne af dét, der engang var Nordamerika, hvor staten Panem hvert år tvinger dets tolv distrikter til hver især at sende en teenagedreng og en teenagepige til at konkurrere i dødsspillet The Hunger Games.

“Contraband” handler om mestersmugleremn Chris, som beslutter han sig for at lægge det risikable job på hylden. Da hans kones lillebror kommer i klemme hos en narkobagmand efter en mislykket kokainsmugling, bliver Chris imidlertid nødt til at gennemføre bare ét job mere for at få familien ud af den dødbringende gæld.

I den seneste “Twilight” film bliver Edward og Bella endelig gift og rejser på bryllupsrejse til en eksotisk ø ud for Brasiliens kyst. Efter bryllupsnatten bliver Bella gravid, men graviditeten udvikler sig så dramatisk og unaturligt hurtigt, at de tvinges til at rejse hjem.

Klik her for at deltage i alle konkurrencerne!Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gasivodo 11 år siden

Med fare for BAN... Helt ærligt - NEJ TAK!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Slettet Bruger [2848607015] 11 år siden

Du regner med at blive bannet for at sige "nej tak"?

... wait, what?

Skriv ny kommentar: