Kylo Ren-skuespiller vil droppe trailers til “Star Wars: Episode VIII”


Den første trailer til “Star Wars: Episode VIII” skulle efter planen ankomme i begyndelsen af 2017. Men stod det til Adam Driver, så skulle der slet ikke frigives så meget som én eneste trailer.

Se også: ”Star Wars”-dialog afsløret fra første “Episode VIII”-trailer

Det afslører Kylo Ren-skuespilleren, da han bliver spurgt, hvordan han ville have det uden trailers:

”Det ville være modigt. Jeg ville elske det, yeah! Så ville ingen vide noget. Jo mindre, folk ved, føler jeg, jo mere spænding… Jo større et event bliver det,” siger Adam Driver til CinemaBlend.

Det ønske får han dog næppe opfyldt af Disney, da både “The Force Awakens” og “Rogue One” har tæppebombet os med trailers og klip op til premieren.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Ceepa 4 år siden

ENIG
Gravatar

#2 Peteryde 4 år siden

Kan godt lide trailers. Men tror måske at det kunne være fedt. Især fra star Wars film da de kan bære det :)
Gravatar

#3 Gorman 4 år siden

Ja, de skulle nøjes med teasers uden nogen form for kronologi i scenerne
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#4 Mads47 4 år siden

Hvis de gør det på samme måde som Force Awakens så er jeg mere end tilfreds, den formådet at give en smule indsigt i filmen uden at spoile noget vigtigt.
Gravatar

#5 ThomasElbo 4 år siden

- Hvordan ville du have det hvis trailerne blev droppet?
- Jeg ville elske det... =

"SKUESPILLER VIL DROPPE TRAILERS"...


Morten Vejgård Justs evne til at fordreje citater, til overdrevne overskrifter, er sgu imponerende...
Gravatar

#6 Reborn Sith 4 år siden

Jeg ville sagtens kunne nøjes med en enkelt teaser omkring september.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#7 silegnaV 4 år siden

De her EB-lignende-overskrifter, er ikke med til at højne niveauet Hr. Just!
Gravatar

#8 Nakzul 4 år siden

Overskriften fejler ikke noget. Stod det til Adam Driver ville han droppe dem som han siger, men nu er det jo ultimativt ikke op til ham. Så drop dog jeres "AMAGAD MISVISENDE OVERSKRIFT" whine :)
Gravatar

#9 Geekalot 4 år siden

#8 den er ikke misvisende, man kan da prøve at læse hvad der står under inden man giver sig igang med at hyle.

Men de skal ikke stoppe med at vise trailers, noget af det eneste der nogle gange får mig ind at se en film. Vil omvendt så også sige at de trailers der har kommet af den film her, plus anmeldelser er grunden til jeg venter til den kommer ud på BR.
Er normalt stor fan af Donnie Yen og Forest Whitaker, men deres roller virker lidt weird syntes jeg. Lidt som om de kun er lavet for vi skal have en asiat og en sort med. Hvilket er en mega skam hvis dette er tilfældet.
Gravatar

#10 Mads47 4 år siden

Geekalot (9) skrev:
Er normalt stor fan af Donnie Yen og Forest Whitaker, men deres roller virker lidt weird syntes jeg. Lidt som om de kun er lavet for vi skal have en asiat og en sort med.


Forest Whitaker rolle er en karakter fra Clone Wars tv-serien, som var del af Modstandsbevægelsen på Onderon under 'The Clone Wars'. Som kæmpet mod besættelsen fra 'Confederacy of Independent Systems'. Han har kæmpet ved siden af Anakin Skywalker og Obi-wan, så synes enlig hans rolle giver god mening i den sammenhæng også fordi den bygger bro mellem tv-serien og filmene.

Tilfældet med Donnie Yen, er meget af karakteren bygget ud fra hans egen fantasi. Det er ham der kom på ideen at han skulle være blind.

http://www.scmp.com/culture/film-tv/article/2054237/hong-kong-action-star-donnie-yen-playing-blind-warrior-rogue-one skrev:
Yen reveals that it was his suggestion to make Chirrut Imwe, who is closely connected to the Force, a blind character. “They asked for my opinions after giving me the script, and I told them I thought the character could use some more distinctive characteristics,” he explains
.

Skriv ny kommentar: