Et af de mest ikoniske horror-franchises er snart tilbage, og den nyeste trailer til “Texas Chainsaw Massacre” holder ikke igen.

Fortællingen om Leatherface, den psykopatiske kanibal og motorsavsmorder fra Texas, er langt fra færdig. Efter et hav af film i franchisen, har man valgt at vinke farvel til alle hidtidige sequels, og med “Texas Chainsaw Massacre” laver man i stedet en direkte fortsættelse af originalen.

Tricket har man set før. “Halloween” (2018) gjorde det samme, og tilsyneladende er titlen ikke det eneste sted, den kommende horror-film har brugt inspiration fra David Gordon Green-filmen.

Ligesom i “Halloween” (2018) er den eneste overlevende fra den originale “Texas Chainsaw Massacre”, Sally Hardesty, nemlig ude efter hævn i fortsættelsen. Filmen følger denne gang også en ny gruppe unge, der rejser til Harlow, men da de forstyrrer hans afskærmede liv, finder han motorsaven frem igen.

Den nye gruppe af unge spilles af Sarah Yarkin (“Happy Death Day 2U”), Elsie Fisher (“Eighth Grade”), Jacob Latimore (“Detroit”) og Nell Hudson (“Outlander”). Olwen Fouéré overtager rollen som Sally Hardesty, mens Mark Burnham (“Lowlife”) er manden bag masken af menneskehud.

John Larroquette, fortælleren fra den originale film, er tilbage i rollen i den kommende film.

David Blue Garcia (“Tejano”) har instrueret filmen, der er produceret af Fede Álvarez, instruktøren af den intense gyser, “Don’t Breathe”.

Læs også: “Netflix køber rettighederne til den næste ‘Texas Chainsaw Massacre'”

“Texas Chainsaw Massacre” får premiere på Netflix den 18. februar i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: