Tag med på intergalaktisk actioneventyr med Master Chief i den nyeste trailer til Paramount+-serien “Halo”.

Inden længe får vi en ny live-action fortolkning af den ekstremt populære videospilserie “Halo”. Tv-serien har været ekstremt længe undervejs og har siden sin annoncering i 2013 tilbragt mange år i udviklingshelvede.

Nu er der dog endelig ved at være lys for enden af tunellen. Serien, der har Steven Spielberg som executive producer, får premiere på Paramount+ den 24. marts, og nu har vi fået en ny trailer, der giver os en fornemmelse af, hvilken slags action og historie, vi kan forvente.

Læs også: “Steven Spielbergs produktionsselskab indgår filmproduktionsaftale med Netflix”

Serien følger – ligesom de fleste af spillene – Master Chief og resten af hans gruppe af kontrollerbare supersoldater kendt som ‘Spartans’. Den foregår under en konflikt i det 26. århundrede mellem menneskene og alien-alliancen the Covenant. Ud fra traileren kan noget dog tyde på, at det heller ikke er alle de menneskelige karakterer, der er til at stole på for Master Chief og holdet, så det bliver interessant at se, i hvilken retning fortælingen leder.

Endnu mere interessant bliver det, idet serien ikke er kanon ift. spillene. Historien er altså uafhængig og kan gå i alle tænkelige kreative retninger uden konsekvenser for “Halo”-spiluniverset.

“The Wire”-skuespiller Pablo Schreiber er skuespilleren, der gemmer sig under Master Chiefs maske. Udover ham kan vi blandt andre glæde os til at se Natasha McElhone (“Ronin”), Bokeem Woodbine (FX’ “Fargo”) og Charlie Murphy (“Peaky Blinders”). Jenny Taylor, der lagde stemme til den kunstige intelligens, Cortana, i spillene, vender tilbage som karakteren i den kommende serie.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: