Lucasfilm gjorde det med Peter Cushing i rollen som Grand Moff Tarkin i “Rogue One”. Nu åbner Adam Nimoy op for, at det samme kan ske med Spock – at Leonard Nimoy kan blive genoplivet med CGI.

Se også: Lucasfilm: Vi genskaber ikke Princess Leia med CGI

Søn af “Star Trek”-legenden Leonard Nimoy var nemlig imponeret over den cameo, som Peter Cushing fik i den seneste “Star Wars”-film:

”Jeg elskede, hvad de gjorde i ‘Rogue One’. Alt det med Peter Cushing… Jeg er vild med den slags… Personligt synes jeg, at idéen er god. Der er flere parter involveret, der bestemmer, om det kommer til at ske. På et personligt plan, synes jeg, det ville være cool,” siger Adam Nimoy til TrekMovie.

En CGI-genoplivning af Spock kunne meget passende ske i den kommende sequel til “Star Trek Beyond”, som får premiere i 2019.

Leonard Nimoy døde i 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

På sin vis fint nok men...
nu blev det jo officielt stated in-universe at Spock er død i den foregående Star Trek film, så lad ham hvile i fred.
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 stav 7 år siden

#1 Tænkte det samme, men måske kan vi få dem til at skifte Sylar ud med en yngre digital Nimoy, det kunne vel være en forbedring.

Faktisk ville det muligvis være en forbedring på alle punkter, hvis hele det nye main cast blev skiftet ud med digitale udgaver af TOS-castet.
Gravatar

#3 Gridlock 7 år siden

Personligt synes jeg at Peter Cushing og Carrie Fisher cameoen virkelig gik ind under uncanny valley.
Jeg kunne se LANGT VÆK at begge var CGI og jeg var ikke særlig imponeret.

Så synes de skal lade Nemoy hvile i fred og ikke prøve på og smide alt muligt CGI ind.

Skriv ny kommentar: