Mel Gibsons næste projekt som instruktør vil være en endnu unavngiven film omhandlende vikinger, der vil have Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Filmen bliver skrevet af den Oscarvindende William Monahan, der også har stået bag manuskriptet til Gibsons kommende film “Edge of Darkness” såvel som manuskripterne til de to DiCaprio-film “The Departed” og “Body of Lies”.

Der er endnu ikke sluppet mange detaljer ud om vikingeprojektet, men efter sigende vil filmen blive lige så barsk og blodig som Gibsons tidligere film “Braveheart” “The Passion of the Christ” og “Apocalypto”.

Optagelserne vil efter planen gå i gang til efteråret.

Se også: Trailer til Mel Gibson-thrilleren “Edge of Darkness”.Vis kommentarer (43)
Gravatar

#21 moulder666 12 år siden

Garanteret de snakker svensk i filmen. De gør de altid, når det har med vikinger at gøre... Fladtur, hvis du spørger mig.


Jeg tænker lige med det samme på Gladiator, hvor de bestemt ikke taler svensk, men en form for germansk...men derudover har du ret, det er skræmmende ofte, at de benytter sig af svensk!

However, jeg stoler på, at Mel Gibson sagtens kan håndtere denne sag. Og Leo er en pissedygtig skuespiller, så han vil sagtens kunne håndtere denne, tror jeg! :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#22 raylewis 12 år siden

leo er godt nok et fesent valg som viking.........er woody allen også med??

"i`m the viking king of the world!!!!!"

det sprog vikinger snakkede ville næppe være forståeligt for nogen skandinav.
Gravatar

#23 filmz-ab 12 år siden

#18

Netop. Leo er eftertragtet hos mange fantastiske instruktører, og der er altså ikke mange der kan blære sig med det :-) James Cameron, Edward Zwick, Martin Scorsese, Chris Nolan, Sam Mendes mfl. Ikke dårligt!
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#24 PJP 12 år siden

#1
sad og havde det på samme måde...

Leonardo er ik li Vikinge materiale i mit hoved...
Gravatar

#25 moulder666 12 år siden

Gad vide om folk nogensinde kommer sig over den Titanic-forskrækkelse og får set Basketball Diaries, Gangs of New York, The Departed eller lignende, så de kan se, at han kan finde ud af at spille andet end en forelsket tøs?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#26 Buzz 12 år siden

har set Gangs of New York og Streets of New York,The Aviator,The Beach,Romeo + Juliet,The Man in the Iron Mask
The Man in the Iron Mask er den best er de s
Gravatar

#27 PredatorX 12 år siden

Buzz (26) skrev:
The Man in the Iron Mask er den best er de s


nej nej nej
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#28 Kviesgaard 12 år siden

Mindede vikingernes sprog ikke mest af alt om islandsk, eller spiller jeg bare for meget Age of Mythology?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#29 Buzz 12 år siden

27# hvorfor er den ikke det?
Gravatar

#30 Highland Park 12 år siden

Mel Gibson kan hente inspiration her:
Filmene skal alle sammen være med tonsvis af action og TOTAL VIKING POWER!!!, så du skal nok regne med et temmelig stort budget. :D

http://www.viking.virkelighed.dk/ skrev:
Da vikingetiden nærmer sig sit højdepunkt, bliver det besluttet, at det er bedst, hvis man kun smadrer folk, som ikke er vikinger. På den måde undgår vikingerne at udrydde sig selv, og samtidig sørger de for, at der ikke er alt for mange af andre slags folk. For eksempel tager vikingerne helt til Paris for at gå amok. De stiller sig foran byporten, hvor de viser deres sværd og økser, mens de skriger, at de går amok.

Vikinger: "Aaargh, vi går amok!"
Borgmesteren af Paris: "Nej, please. Hvis I går hjem, må I få alt vores guld."
Vikinger: "Øh... okay!"
Borgmester: "Værsgo, her er alt guldet."
Vikinger: "Aaargh, vi går amok!"
Borgmester: "Men I lovede jo at gå hjem."
Vikinger: "Aaargh!!"

Og så smadrer vikingerne Paris! De havde lovet ikke at gøre det, men så gør de det bare alligevel. Det er simpelthen indbegrebet af TOTAL VIKING POWER!!! Det er den slags opførsel, som gør vikingerne til de sejeste mennesker i hele verdenshistorien. Det er deres stil. Ingen andre er lige så gode til at gå amok, og derfor lykkes det vikingerne at smadre England, Rusland, Frankrig, Italien, Irland, Grønland og Holland. Desuden opdager de USA mange år inden Colombo. De sejler rundt i HELE verden og går amok, og hvis man ikke synes, det er sejt, så har man ikke forstået hemmeligheden bag TOTAL VIKING POWER!!!
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: