Der har længe floreret rygter om en mulig “Taken 3”, og nu er Liam Neeson tilsyneladende i forhandlinger med EuropaCorp og 20th Century Fox om endnu en gang at spille den hårdhudede, aldrende actionhelt Bryan Mills. Neesons løn rygtes til hele 20 millioner dollars.

Se også: Forfatter bekræfter “Taken 3” efter imponerende indtjening.

Der er endnu ikke fundet nogen instruktør til “Taken 3”, men manuskriptforfatterne bag de to første film, Luc Besson og Robert Mark Kamen, er angiveligt godt i gang med at skrive drejebogen til “Taken”-seriens tredje kapitel.

Den første “Taken” indtjente $226 millioner på verdensplan, mens “Taken 2” indtjente $374 millioner, så filmselskabet er yderst opsat på at få “Taken 3” i produktion hurtigst muligt.

Filmz TV talte ellers med Neeson op til premieren på “Taken 2”, hvor vi spurgte, om den Oscar-nominerede skuespiller kunne forestille sig at medvirke i en treer, hvortil han svarede: ”Det kan jeg ikke. Jeg kan ikke forestille mig et scenarie, der ville fungere… Hvor ofte kan du blive kidnappet?”

Klik i videoen herunder for at se det interview!Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 MOVIE1000 9 år siden

Liam Neeson tilbydes $20 millioner for at blive kidnappet endnu en gang! :P

Jeg er ikke så vil med når der går for meget far/søn eller far/datter action, som vi har set med Die hard og Taken.

Jeg tror på en tredjde film, dog ville det være mere realistisk hvis det foregik i DK, med så mange demente/pensoinister der forsvinder. Der kan de dog tilføje i filmen. "Baseret på virkelige hændelser".
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#2 Mads47 9 år siden

Kunne rigtigt gode lide Taken og Taken 2 var også en fed action film. Men har svært ved at se en film nr.3. Hade svært ved bar at se en 2'er. Men så længe den er god og gør det lige så godt som de andre film er jeg enlig ligeglad.

Jeg er 100 % klar hvis det er Holger, fra find Holger bøgerne som Nesson skal finde
efter at han er blevet kidnappet. For hvordan finder man den mest eftersøgte person blandt børn?. Det ved jeg ikke, men håber at Taken 3 kaster lys over det :)

Eller at Bryan Mills (Liam Nesson) er blevet dement og har tabt sin nøgler, men kan ikke finde dem igen. Så denne gang splitter Mills hele huset ad i et ordenligt actionbrag, en kamp imod alderdom.
Gravatar

#3 SiniSael 9 år siden

Han kunne vel hyres til at "hente" en anden som er blevet kidnappet...

Datteren kunne vel få en kæreste som kidnappes...

Det kan være Datterens baby som kidnappes...

Mulighederne er mange...

Men jo de burde stoppe efter 2'eren ^^

Gravatar

#4 frankdrebin 9 år siden

Plot twist: Det er Liam Neeson der er kidnapperen
Gravatar

#5 SiniSael 9 år siden

#4 ^_^ not bad

Holder stadig på at se Expendables holdet kidnappe hans datter for at tvinge Neeson til at invadere et mindre land - med en blyant ;)
Gravatar

#6 Aggeri 9 år siden

Lad være Neeson! Jeg holdte meget af hans film før i tiden... og var da også en fan af den første Taken, den fungerede! Men 2'eren var sgu noget hø :)
Gravatar

#7 X&O 9 år siden

1'eren er en af mine favoritter blandt actionfilm. 2'eren har nogle interessante idéer, men var en dårlig idé fra starten. Jeg har svært ved at se 3'eren blive værre. Mht. filmens titel og den dertilhørende kidnapning så har det da ikke afholdt '24' fra at køre flere sæsoner - det er vel ikke et mere usandsynligt scenarie. Man kunne fx forestille sig at han blev hyret til at finde en andens søn/datter der er blevet kidnappet - typisk ville det være præsidenten, men det kunne fx være en af kollegaerne fra hans bodyguard arbejde - eller den anden pige som hans datter blev kidnappet sammen med (hvis ikke hun definitivt var død).
Gravatar

#8 elwood 9 år siden

Nyheds billede

Neesons agent Hi mr. Neeson this is your agent (indsæt navn) I just wanted to know if you got to the meeting with the Producers regarding Taken 3: You got to be kidding

Neeson Yeah it goes super I'm in the middle of talking about my paycheck this time
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#9 HonoDelLoce 9 år siden

SiniSael (3) skrev:
Han kunne vel hyres til at "hente" en anden som er blevet kidnappet...


X&O (7) skrev:
Man kunne fx forestille sig at han blev hyret til at finde en andens søn/datter der er blevet kidnappet


Det kan jeg slet slet ikke se. Idéen med de to første film er vel netop, at han vil gøre alt (som i alt!) fordi det er hans familie, der kommer i skudlinien? Jeg kan slet ikke forestille mig den samme intensitet (som var rodet, men dog tilstedeværende i to'eren), hvis det "blot" var et job - ikke engang, hvis det var en bekendts familiemedlem eller noget.
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#10 the_paki_don 9 år siden

"We've taken your dog, Rollo!"

"I don't know who you are, but I will find you and I will kill you."

"Good luck" *chihuahua barks in the background. Mills suppresses a tear in rage.

Skriv ny kommentar: