ComingSoon.net havde for nylig mulighed for at tale med instruktøren McG omkring “Terminator Salvation”, og han fortalte bl.a., at de er ved at undersøge mulighederne for at starte filmen med et slags referat af de tre første film.

Instruktøren nævnte, at en af mulighederne ville være, at Sarah Connor i starten af filmen kunne lægge stemme til en genfortælling af handlingen på samme måde som i “Terminator 2: Dommedag”.

Om det betyder, at McG vil forsøge at overtale Linda Hamilton til at vende tilbage til franchisen for en kort bemærkning, eller om han vil finde en skuespiller med en lignende stemme, vides endnu ikke.

Ved samme lejlighed løftede McG lidt af sløret for, hvad publikum kan forvente af “Terminator 5” og “Terminator 6”, der muligvis vil blive optaget samtidig. Ifølge instruktøren vil man i de kommende film udforske tidsrejserne, der bl.a. sendte John Connors far, Kyle Reese, tilbage i tiden for at redde den fremtidige oprørsleder i den første “Terminator”-film.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 skarum 11 år siden

Ville jeg bestemt ikke have noget imod! :)
Gravatar

#2 DarkLight 11 år siden

Nej. Det var en ganske fed voice over i T2
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#3 Riqon 11 år siden

Angiveligt ville hun ikke have med T3 at gøre, fordi "den manglede sjæl". Så er spørgsmålet om McG's version opfylder det kriterium. Hvis det lykkes dem at få Hamilton med på vognen, så er det for mig en indikation af, at McG har gang i noget rigtig godt.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Winter999 11 år siden

En ting der er helt sikkert, hvis de formår at Linda Hamilton med på vognen, selvom det dog måske kun er en voice over så vil de vinde mange af de dybe Terminator fans...
Gravatar

#5 Christian Voldborg 11 år siden

Ville være fedt. Håber virkelig på, at Terminator Salvation bliver, hvad den har potentiale til at blive.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#6 thomas040 11 år siden

Lyder fedt med at udforske tidsrejserne. Måske endda hvor maskinen kommer fra og så videre. Men det kan være risikabelt. Ingen har lyst til en midiklorians forklaring som ødelægger alt.....
Failure is a zero out.
Gravatar

#7 Åkepool 11 år siden

Det kunne dælen duleme være iorden :)
So, at last we meet for the first time for the last time.

Skriv ny kommentar: