Hun var det kvindelige modstykke til Arnold Schwarzenegger i de to første “Terminator”-film begge instrueret af James Cameron. Nu efter mere end 25 års fravær vender Linda Hamilton tilbage i rollen som Sarah Connor.

Se også: ”Deadpool”-instruktør skal lave “Terminator 6″

Det er James Cameron, der producerer den kommende “Terminator 6”, som afslører, at Hamilton – der også er ekskone til Cameron – vender tilbage i rollen som action-kvinden Connor, ligesom Schwarzenegger igen er Terminator-robot.

For Cameron er den casting tiltænkt som et indspark i ligestillings-debatten, hvor det hidtil kun har været mænd, der på deres gamle dage har fået lov til at lave action. Det skal nu 60-årige Linda Hamilton ændre på:

”Det bliver et kæmpe statement, at denne ældre kriger vender tilbage… Der er 50 år gamle, 60 år gamle mænd derude, som dræber bad guys, men der er ingen eksempler med kvinder,” udtaler Cameron til The Hollywood Reporter.

Det bliver dog hverken Arnold eller Linda, som bliver hovedrollerne i den kommende “Terminator 6”. Resten bliver nye karakterer med en 18-årig kvinde i hovedrollen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Fc-Sonny 6 år siden

Fedt at hun vender tilbage, men en 18 årig kvinde i hovedrollen og Cameron snakker ikke om andet end ligestilling. Åh nej siger jeg bare.
Gravatar

#2 Johnny42 6 år siden

På dette virker det som om at Camerons Producer rolle er noget mere involverende end bare af navn, hvilket er en god ting. Dog det med stadigvæk at kalde den for Terminator 6, kan godt give mig bange anelser. Det kan også godt være det bare er en midlertidig titel, for jeg håber at de enten kaserer historien i terminator 3-5, så de aldrig har fundet sted, eller bare lader være med at nævne noget der har foregået i de film, så de bare kan være glemt og forblive med at være det. I min verden eksisterer kun Terminator 1 og Terminator 2: Judgment Day.

Forhåbentlig vil James Cameron have styring på historien, så vi forhåbentlig får en værdig efterfølger og en trilogi bestående af Terminator 1,2 og ?(håber godt nok ikke det bliver 6)
Gravatar

#3 KEiZ 6 år siden

Det fede ved rejse i tid er jo at der er massere af ting der kan ændre sig og dermed ikke være sket eller sket anderledes...... så vidt jeg husker er Sara Conner
død i 3'eren? skrev:Lyder som et kvalitets stempel at man vender tilbage til grund historien, personerne men en ny historie opbygger over. og samtidigt fint Arnold og Linda ikke skal bære historien, det bliver ofte påtaget.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: