Efter lang tids overvejelse om, hvorvidt Megan Fox eller Lindsay Lohan skulle påtage rollen som Hollywoodikonet Elizabeth Taylor i den kommende biografi “Liz and Dick”, er valget nu faldet på skandaledronningen Lohan.

Se også: Lindsay Lohan og Megan Fox kæmper om rollen som Elizabeth Taylor.

“Liz and Dick” vil fokusere på den afdøde stjernes turbulente kærlighedsforhold med skuespilleren Richard Burton, og filmen vil blive Lohans første hovedrolle siden “Labor Pains” fra 2009. Selv udtaler Lohan, at hun altid har haft den dybeste respekt for Taylor, og at hun derfor er meget beæret over at skulle portrættere hende.

Der er endnu ikke blevet knyttet nogen instruktør til projektet, der er blevet sat til at starte optagelser i juni måned.

FACEBOOK: Bliv ven med filmz.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Riqon 6 år siden

Og valget stod mellem Lindsay Lohan og Megan Fox? Hvor useriøst!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 Kyllingebenet 6 år siden

Respektløst at caste hende.
Gravatar

#3 Tylerdurden 6 år siden

The question is; Who's gonna play The Dick?!
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#4 the_paki_don 6 år siden

For mit vedkommende må hun gerne spille hende, men så skal der fandeme også være en konsekvens langet med i samme ombæring. Hvis hun fucker det her op, så skal hun lave samfundstjeneste arbejde resten af hendes liv! Samle skrald i Central Park i ti år og så skifte til et andet job ved rotation. Hun er så ligegyldig en tilføjelse til skuespillerhvervet, at jeg ikke fatter, at man gider at spilde sin tid på hende.

Last chance, Lohan!
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#5 Nicki52 6 år siden

Old news, læste den nyhed fra seks måneder siden og sendte den ind. Men det er altså en tv-film.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 skodfugl 6 år siden

Hun er vel ikke på noget der minder om top niveau hvad angår "acting" ? Den eneste grund skulle vel være "wow" faktoren i at have en afdanket kokain tøs med på settet. :-)

Skriv ny kommentar: