Den 20 år gamle familiekomedie er åbenbart ikke noget, som publikum har glemt i mellemtiden. Faktisk har en efterfølger været efterspurgt længe.

“Freaky Friday” får en efterfølger. The Hollywood Reporter kan bekræfte projektet, og at Disney er allerede i gang med at planlægge produktionen, hvor de oprindelige skuespillere vender tilbage. Fortællingen om mor (Jamie Lee Curtis) og datter (Lindsay Lohan), som skifter krop for en dag, var dengang en stor publikumssucces og er siden blevet synonymt med bodyswap-genren, som både er lavet inden for komediegenren og gysergenren.

Selvom den oprindelige “Freaky Friday” udkom for 20 år siden, er skuespillerne blevet spurgt om, hvorvidt en efterfølger var på vej. Senest skete det for Jamie Lee Curtis i promoveringen af “Halloween Kills” fra 2022. På grund af de spørgsmål, hun fik fra pressetouren, begyndte hun at kontakte Disney og andre relevant parter.

Lindsay Lohan har også været åben for idéen. Fra at være 00’erne itgirl til narkovrag til comeback kid med en to-årig Netflixaftale og nye skuespillerroller har hun prøvet lidt af hvert. Dog har hun aldrig sluppet tanken om at fortsætte fortællingen fra “Freaky Friday”.

Indtil videre er der ikke fundet en instruktør endnu. Den relativt nye Elyse Hollander (“Nicholai”, “An Ode to Romance”) skriver manuskriptet.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 ThomasEJ 2 uger siden

“Disney er allerede i gang med at planlægge produktionen, hvor de oprindelige skuespillere vender til. “

Fedt at de vender til…. Endnu federe hvis skribenten selv gad læse hvad han havde skrevet.

Skriv ny kommentar: