I færd med at promovere sin seneste film, “Lone Survivor”, har instruktør Peter Berg udtalt sig om muligheden for at lave en efterfølger til sin action-komedie “Welcome to the Jungle” fra 2003.

Læs Filmz’ dvd-anmeldelse af “Welcome to the Jungle”.

Noget overraskende udtaler Berg, at der rent faktisk arbejdes på en efterfølger til filmen, og at han for nylig mødtes med forskellige manuskriptforfattere.

Mens den originale film havde Dwayne Johnson og Seann William Scott i hovedrollerne, så lader det udelukkende til, at Berg forsøger at få Johnson tilbage i efterfølgeren, idet han udtaler, at han har en skuespiller i tankerne, som han godt kunne tænke sig at parre op med Johnson.

Udover at det nu er ti år siden, at “Welcome to the Jungle” udkom, så var filmen ikke ligefrem et hit i biograferne, da den blot formåede at indtjene 80 mio. dollars på verdensplan ud fra et budget på 85 mio.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Doom 2: Hell on Earth 6 år siden

1'eren er ellers ganske veloplagt. The Rock er faktisk en overraskende habil skuespiller.
Doctor Last Warning
Gravatar

#2 the_paki_don 6 år siden

Ja og nu hvor The Rock er en meget større stjerne siden da, så kan en to'er måske godt tjene langt flere penge end den første gjorde.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 Bruno 6 år siden

Nice, jeg undgik den første i lang tid, fordi jeg regnede med, at det var noget frygteligt bras, men det viste sig faktisk at være en rigtig underholdende film. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Mikkel Abel 6 år siden

Hehe ja, han må heller ride med på The Rock-bølgen, mens tid er! :)
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#5 CensoreD 6 år siden

Den første film var ganske underholdende, men havde aldrig troet at den havde et budget på 85 mill :O

Skriv ny kommentar: