Selvom ABC med vilje tilbageholder nye klip fra den kommende sjette og afsluttende sæson af “Lost”, har seriens executive producere Carlton Cuse og Damon Lindelof alligevel kunnet tale lidt om den ventede afrunding på det populære show om de nødstedte på den mystiske ø.

Cuse og Lindelof er dog yderst tilbageholdende med alt for konkrete oplysninger, der potentielt kan spoile afslutningen, men kan dog røbe, at den sjette sæson vil fokusere på kampen mellem Jack (Matthew Fox) og Locke (Terry O’Quinn).


”Jack og Locke har altid været i centrum af serien med dilemmaet om tro vs. logik, og konflikten mellem de to karakterer har været der siden begyndelsen,” udtaler Cuse til The Hollywood Reporter. ”Det er meget spændende at bringe det forhold til sin afslutning, og så kan vi virkelig ikke være mindre kryptiske omkring det.”

Lost – Sæson 6” vil ifølge producerne stilmæssigt ligne den første sæson:

”Vi benytter os af en anden fortællerindgang, som, vi føler, skaber nogle følelsesmæssige og hjertevarme historier, og vi ønsker, at publikummet i den sidste sæson skal have en mulighed for at huske hele seriens historie,” forklarer Cuse. ”Så vi har en række skuespillere, der vender tilbage, som for eksempel Dominic [Monaghan] og Ian [Somerhalder]. Vi håber på at opnå en cirkulær afrunding på hele rejsen, så slutningen minder om begyndelsen.”

Producerne vil dog ikke afsløre, om den nye “fortællerindgang” involverer flashbacks eller flashforwards.

”‘Lost’ har aldrig hvilet på laurbærene,” siger Lindelof. ”Ikke fordi, vi prøver at være kunstneragtige, men serien kræver konstante skift for bedst at fortælle historien. Vi har vidst, hvad vi ville gøre med slutningen i en årrække nu, og der har været et enormt arbejde med at sætte præmissen op, så den kunne fungere. Men vi tænker stadig: ‘Vil det fungere? Vil publikum forstå det? Hvad vil reaktionerne blive?'”

Den afsluttende sæson af den populære serie får premiere på amerikanske tv-skørme 2. februar og vil blive sat i gang med et timelangt resumé af de foregående sæsoner efterfulgt af det længe ventede to timers lange premiereafsnit.

Se også: Første promo-billeder fra “Lost – Sæson 6″.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 tranberg 12 år siden

Shitting myself with excitement (!)
The end is closest to the beginning
Gravatar

#2 Foxxander 12 år siden

#1 Me too! Nu har vi ventet i 8 måneder, og hvis det ikke snart bliver den 2. februar er jeg bange for at jeg gør skade på noget (eller nogen)
Gravatar

#3 MOVIE1000 12 år siden

LOST er en fed serie, men hvis den kommer til at minde om sæson 1, bliver det ikke den finale sæson jeg havde håbet på :(
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 Riqon 12 år siden

Ingen anden tv-serie har i den grad mindfucket mig og alligevel fastholdt min interesse.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 MoH 12 år siden

Det samme her. Glæder mig helt utrolig meget til denne sæson :) det er nok den eneste serie som har fanget mig så meget.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

Jeg er meget sur på Lost, fordi de kommer med de udtalelser, når vi ikke kunne bruge dem til en prut. Så ikke flere kommentar fra mig i det her indlæg, når jeg er i det humør.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#7 12 år siden

Bliver meget spændende at følge :) Jeg glæder mig i hvert fald!
Gravatar

#8 Fable 12 år siden

Go Locke! <3
Gravatar

#9 Winter999 12 år siden

Dominic! Yay!
Gravatar

#10 nygaardpetersen 12 år siden

Glæder mig for vildt :-)

Skriv ny kommentar: