Vi kan begynde at se frem til en ny omgang korte animationsfortællinger – “Love, Death & Robots” får nemlig endnu en sæson.

Tim Millers animerede antologiserie lever stadig i bedste velgående, efter at Neflix har valgt at give grønt lys til en fjerde sæson. Nyheden kommer fra streaminggiganten selv gennem et opslag på Instagram.

Animationsserien, hvis tredje sæson fik premiere denne maj, består af et hav af (med en enkelt undtagelse) enkeltstående episoder, der spænder mellem alt fra seks til 21 minutter i længde. Ligesom episodernes spilletid varierer genrerne i den grad også, og vi har set alt fra sci-fi, horror, komedier, action og masser af genreblandinger, mens der ligeledes har været et væld af forskellige instruktører – heriblandt Miller selv, Jennifer Yuh Nelson (“Kung Fu Panda 2 & 3”) og David Fincher, der også ligesom Miller agerer executive producer.

Læs også: “‘1899’: Ny Netflix-serie fra ‘Dark’-skabere har fået sin første mystiske trailer”

De hidtidige sæsoner har bestået af hhv. 18, otte og ni episoder, men der er intet nyt om, hvor mange episoder, vi kan forvente af den nye sæson. Der er heller ingen premieredato indtil videre.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: