Der er en blodigere version af den James Wan- og Jason Blum-producerede “M3GAN” derude et sted, og det er tilsyneladende planen, at vi skal få den at se.

“M3GAN” har kun netop fået premiere herhjemme, men på den anden side af Atlanten har den både skræmt og begejstret fans i en uge længere. Dens succes er bestemt ikke gået ubemærket hen, og det ser ifølge filmens forfatter, Akela Cooper, ud som om, vi kan få en unrated version af filmen i fremtiden.

“Ingen kritik af Universal, elsker dem, og jeg forstår, at da traileren gik viral, blev teenagerne indblandet, og man vil gerne have, at de kan se den. Der burde komme en unrated version på et tidspunkt… jeg hørte, at den er planlagt,” fortæller hun Los Angeles Times. “Men ja, den er meget blodigere. Hendes drabstal i manuskriptet var højere end i filmen.”

“M3GAN”, der blev udgivet under en PG-13-rating (den samme rating, som samtlige MCU-film har), var, som Cooper siger, noget blodigere og havde flere mord i dens oprindelige udkast. Filmen blev endda nødt til at undergå reshoots for at nå ned på en PG-13-rating. En unrated udgave af filmen ville muliggøre at se filmen i dens fulde, splatterfyldte kapacitet.

Hvornår en unrated version af “M3GAN” kommer til at se dagens lys, ved vi endnu ikke, selvom det efter al sandsynlighed bliver efter dens tid i biografen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: