Mad Men” vandt Emmy for bedste dramaserie og “30 Rock” for bedste komedieserie, da de prestigefyldte amerikanske tv-priser blev uddelt i nat.

Glenn Close vandt for bedste skuespillerinde i en dramaserie for “Damages”, mens Bryan Cranston for andet år i træk vandt for bedste dramaserie for “Breaking Bad”.

Alec Baldwin modtog prisen for bedste skuespiller i en komedieserie for “30 Rock”, og Toni Collette vandt for bedste skuespillerinde for “The United States of Tara” – en kategori, hvor Tina Fey (“30 Rock”) ellers blev betragtet som favorit.

Jon Cryer (“Two and a Half Men”) vandt prisen for bedste birolle i en komedie, mens Kristin Chenoweth på kvindernes side vandt for serien “Pushing Daisies”, der ellers er blevet sløjfet af tv-kanalen ABC.

På dramasiden vandt Cherry Jones (“24 timer”) og Michael Emerson (“Lost”) priser for bedste biroller.

Se også: Overraskelser ved årets Emmy-nomineringer.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 sluppermand 10 år siden

30 Rock og Mad Men er også helt fantastiske serier. 100% fortjent. Flight of the Conchords kunne dog godt have snuppet en enkelt statue med hjem efter min mening.
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.
Gravatar

#22 Nicki52 10 år siden

sluppermand (21) skrev:
30 Rock og Mad Men er også helt fantastiske serier. 100% fortjent. Flight of the Conchords kunne dog godt have snuppet en enkelt statue med hjem efter min mening.

Jeg må indrømme jeg kun har set fem minutter af første afsnit og det kedede mig. Har fundet ud af de genudsender første afsnit på lørdag kl. 21:50, så skal nok se hele afsnitet. Har hele første sæson allerede været i fjernsynet? Jeg tror jeg bare ser det i fjernsynet, for hvis den er udkommet på DVD, så tror jeg ikke der plads på min ønskeseddelen.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#23 Graversen 10 år siden

Hvis man skal stille det lidt for firkantet op, så mener jeg at 30 Rock er en serie for folk der lever af at lave TV, det er jo det den handler om. Jeg tror det er derfor at den får så mange stemmer, da dem der stemmer også er folk som lever af at lave TV og lign.

Min pointe er bare at jeg på ingen måde syntes at det er fortjent de vinder så mange priser, det er en middelmådig komedie-serie, men bevares Tina Fey er da en unik person. Sjove kvinder hænger jo ikke på træerne ;). Jeg sytnes dog at Alec Baldwin er sjovest i serien og at hans Emmy var den eneste velfortjente.

Derud syntes jeg klart at Dexter og LOST fortjener meget mere anerkendelse. Okay de havde fået en del nomineringer, men alt for få Emmies ;) og Elizabeth Mitchell fortjener i det mindste en nominering for hendes rolle som Juliet i LOST.

Desuden er Neil Patrick Harris genial som host!
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#24 Nicki52 10 år siden

Jeg har lige set det første afsnit og tænker over om der er baseret på virkelige begivenheder. Firmaet eksisterer jo.
Men troede ikke Peggy var så billig.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: