Årets Emmy-nomineringer er blevet offentliggjort, og de byder på en række overraskelser.

Desperate Housewives”, der normalt er en af de serier, som får mange nomineringer, fik ingen i de større kategorier i år, mens “Greys hvide verden” måtte nøjes med en enkelt af de større kategorier, nemlig for bedste kvindelige birolleskuespiller, som serien så til gengæld fik to af (Sandra Oh og Chandra Wilson).

Også “ER” og “Boston Legal” måtte nøjes med færre nomineringer end normalt, og “The Shield” fik ikke en eneste.


Til gengæld blev animationsserien “Family Guy” nomineret i den store kategori Bedste komedieserie foran bl.a. “Two and a Half Men”, der ellers har haft en fast plads i den kategori siden 2006.

“Family Guy” er dermed den kun anden animerede serie, der får en plads i kategorien Bedste komedieserie. Ikke engang “The Simpsons” har nogensinde været nomineret i den kategori. Den eneste anden serie var “The Flintstones”, der blev nomineret i 1961.

30 Rock” og “Mad Men” er dog de store favoritter til at hive Emmy-statuetter med hjem, når priserne uddeles 20. september. “30 Rock” er i år nomineret til hele 22 Emmy’er, mens “Mad Men” har fået 16.

Listen over de nominerede kan ses på IMDb.com.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 The_Real 10 år siden

IMDB har kun en meget begrænset liste, hele listen kan ses på emmys.tv:
http://cdn.emmys.tv/awards/2009ptemmys/61stemmys_n...

Her finder man blandt i kategorien "Outstanding Special Class - Short-format Live-Action Entertainment Programs":
Dr. Horrible's Sing-Along Blog • drhorrible.com • Mutant Enemy, Inc.
Gravatar

#2 Graversen 10 år siden

30 Rock er simpelhen så overvuderet, ja det er en okay serie, men med mange påtagende og ikke humoristiske jokes. Jeg tror hovedårsagen til at den bliver nomineret så ofte er at den handler om det at styre et TV-show, hvor mange af joksne nok er lidt interne for andre der også arbejder med at lave TV-shows, ala-dem som bestemmer hvem der skal nomineres.

Jeg syntes tilgengæld at det er sindsygt fedt at Family Guy er blevet nomineret, lige i en periode hvor jeg syntes at det klart er den sjoveste komedie serie, speciel 4. sæson, selv om det jo nok er den nyeste sæson der har medført nomineringen.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#3 Redrumrd 10 år siden

"Mad Men" fortjener virkelig de statuetter. Klart den bedste TV dramaserie siden Sopranos og Six Feet Under!
Gravatar

#4 The Insider 10 år siden

Ikke en eneste til den sidste, blændende sæson af The Shield? Godt at se, at BSG bliver nomineret i de tekniske kategorier (og får en enkelt instruktør-nominering), men at den aldrig blev nomineret til Bedste TV-serie er jo den hidtil største understregning af, at Emmy-folkene er nogle snæversynede fjolser.
War. War never changes.
Gravatar

#5 Ménner 10 år siden

Mega fedt med Family Guy nomineringen! håber også at Flight of the conchords kan vinde noget!
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#6 Kram 10 år siden

Stiller mig også uforstående overfor The Shield's udelukkelse, de har virkelig turdet skrive en historie som indebærer så meget karakter udvikling, det burde have fået et anerkende nik. Skuffende.

Men generelt så går Emmy's desværre efter drama bs øjeblikke i serier, det ses jo tydeligt på Mad Men... Uden tvivl en god serie men meget hype...
...
If winning isn't everything, why do they keep score?

Skriv ny kommentar: