Det er ikke kun store udenlandske og danske banker, der i disse dage har penge i klemme pga. Madoff-svindelsagen, som i øjeblikket raser i USA. Flere kendisser i Hollywood kommer nu også til at mærke effekten af skandalen. Det skriver epn.dk.

Den amerikanske investor Bernard Madoffs årelange finanscirkus, opbygget som et pyramidespil, har kostet investorer op imod 50 milliarder dollars, svarende til 271 milliarder danske kroner.

Heriblandt er bl.a. filminstruktør Steven Spielberg, som har postet mange penge i Madoffs selskab igennem Spielbergs velgørende fond “The Wunderkinder Foundation”. I 2006 var 70 procent af fondens værdier investeret hos Madoffs selskab, men præcist hvor meget fonden har tabt er endnu uvist. Blandt fondens modtagere var bl.a. et hospital, der fik midler til forskning.

Udover Spielberg er flere andre filminvestorer også ramt, deriblandt Sam Engelbardt og Jeffrey Katzenberg samt flere andre fra film-miljøet.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kruse 9 år siden

Og jeg troede at Stein Bagger havde svindlet mange penge! 50 milliarder kunne sgu' være brugt på ganske fine julegaver :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#2 frz 9 år siden

Jeg tror Steve har råd.

Har ikke ondt af rige folk, der mister en ubetydelig del af deres formue.
Gravatar

#3 tiany 9 år siden

#2 Det er jo ikke Steven selv der er ramt af det, men hans fond - så dem der reelt set er ramt er f.eks. det hospital der nævnes.
Valar morghulis
Gravatar

#4 Bates 9 år siden

Leasing karrusel ligger nu nr. 1 på min ønskeseddel.
Gravatar

#5 filmz-jonasgr 9 år siden

Og her troede at det var en tråd om mad, nå man må da sige at han har bedraget for nogle skejsere. Tv2 helikopteren har desværre ikke nok brændstof til at kunne flyve helt derhen.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#6 filmz-Bruce 9 år siden

Det ser nu ud til, at Dreamworks kan ryge til tælling pga. finanskrisen

http://politiken.dk/kultur/article619479.ece
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: