100 millioner kroner har gjort “Chaos Walking” klar til en biografpremiere – nu startes kampagnen.

Doug Liman havde skabt en film, der var for ringe til at få biografpremiere.

Det mente Lionsgate-ledelsen, da de så den færdige “Chaos Walking” med Tom Holland, Daisy Ridley og Mads Mikkelsen øverst på rollelisten.

Derfor udskød man 2019-premieren på “Chaos Walking” og sendte produktionen på omfattende reshoots til en værdi af 100 millioner kroner.

Og det var ikke Doug Liman, der fik lov til at råde over de 100 millioner, men derimod “The Girl in the Spider’s Web”-instruktør Fede Álvarez.

I begyndelsen af 2020 var Lionsgate så endelig tilfredse med resultat – nu var “Chaos Walking” klar til en biografpremiere.

Nu påbegyndes så biograf-kampagnen for “Chaos Walking” med den første plakat, der prydes af MCU-stjernen Tom Holland og Star Wars-profilen Daisy Ridley, mens Mads Mikkelsen må nøjes med sit navn på plakaten.

Læs også ‘Mads Mikkelsen er favorit som Johnny Depp-afløser i “Fantastic Beasts 3”‘.

“Chaos Walking” får dansk premiere den 4. februar 2021.

Tom Holland and Daisy Ridley's Chaos Walking unveils first posterVis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 3 år siden

I bagklogskabens lys, har de skudt sig selv i foden ved at smide flere penge efter en biografversion, som der pt. ikke er nogen fortjeneste på. Jeg gad virkelig godt se begge versioner og vurdere hvor ringe den var og hvor dårligere den er blevet efter reshoots.
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 3 år siden

#releasethelimancut

Skriv ny kommentar: