En dansk stjerne i en stor Marvel-film. Det er ikke ligefrem noget, vi ser hvert film-år. Mads Mikkelsen har dog fået skurkerollen i den kommende “Doctor Strange”. Og han lover, at han ikke bliver nogen traditionel Marvel-skurk.

Se også: ”Doctor Strange”-instruktør efter kritik: Jeg lytter

Det er Yahoo Movies, der har talt med Mikkelsen og lokket ham til at løfte lidt af sløret for sin store skurkerolle – som måske slet ikke er en rigtig skurk alligevel:

”Han er ikke som sådan en skurk. Han er en mand, der tror på noget andet end helten. Det betyder dog ikke, at han ikke også vil redde jorden, men han griber det an på en anderledes måde. Han er en modstander, selvfølgelig, men det, han gør, er ikke nødvendigvis forkert,” siger Mikkelsen til Yahoo Movies.

Tiden må vise, om Mikkelsen har held med at overbevise Benedict Cumberbatchs Doctor Strange om, at han i virkeligheden er en fin fyr.

Navnet på Mikkesens karakter er endnu ikke offentliggjort, men Marvel-chef Kevin Feige har tidligere beskrevet ham som en troldmand, der bryder ud og starter sin egen sekt.

“Doctor Strange” får dansk premiere d. 3. november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 kblood 6 år siden

Tjaa.. det kunne man jo sige om flere skurke i Marvel. Den måde man har fremlagt Kingpin på i Daredevil, så prøver han jo egentlig at stoppe kriminalitet i byen ved at overtage den og så stoppe den mest grove del af det. Angribe det indefra sådan set.

Det gør ham så ikke til en helt, men alligevel. Det kommer så lidt op igen med Punisher i sæson 2 hvor at Daredevil mener at Punishers måde at bekæmpe forbrydere på er forkert.

I Person of Interest... selvom det så ikke er Marvel, kan det igen siges at have lidt samme tema gående senere i serien, men det virker til at være på en noget mere radikal måde.

Skriv ny kommentar: