Mads Mikkelsen har sikret sig endnu en stor international filmrolle, da han sammen med Sam Worthington, Alexa Davalos og Gemma Arterton er blevet castet i Warner Bros. Pictures’ kommende græske gudeepos “Clash of the Titans”, der skal instrueres af Louis Leterrier.

Sam Worthington har hovedrollen som Zeus’ søn, Perseus, som er på en opgave for at redde en prinsesse og besejre underverdens gud, Hades. Gemma Arterton har fået rollen som Io, som er en vigtig nøglefaktor i Perseus’ erhvervelse af den bevingede hest Pegasus.

Mikkelsen skal spille Draco, en erfaren kriger og leder af de prætoriske vagter, som assisterer Perseus på sin rejse. Davalos har rollen som Andromeda, den tilfangetagne prinsesse.

Filmen, som bygger over klassikeren “Titanernes kamp” fra 1981, der nok er mest berømt for Ray Harryhausens effekter, påbegynder optagelser i Storbritannien i slutningen af denne måned.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 15 år siden

Nice for Mads Mikkelsen. Sam Worthington bliver stor om et øjeblik!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Innocens 15 år siden

Stort tillykke til Mads Mikkelsen, men lad os håbe denne Draco karakter bliver mere interessant og spændende end den han portrætterede i King Arthur. De ligner jo hinanden til forveksling - der var han også en erfaren kriger og tro følgesvende for hovedkarakteren...
Supra Societatem Nemo
Gravatar

#3 Lady Arwen 15 år siden

lyder som om det er en ret lille rolle gør det ikke?!
Men fedt for ham!
Doctor Who <3
Gravatar

#4 mr gaijin 15 år siden

Umiddelbart kan jeg kun forestille mig, at det bliver supercampy, corny og plat. Græske guder og mytologiske fortællinger er svære at sælge til det sarkastiske og småkyniske bio-publikum på denne side af årtusindeskiftet uden at svøbe det ind i selvironi og postmodernistiske referencer.

Men så tjekkede jeg lige, hvem de har hyret til manuskriptet: Lawrence Kasdan. Det er nok den eneste mand, der kan skabe et fedt eventyr ud af det forlæg. Han er manden bag "Raiders of the Lost Ark" og "Star Wars - Empire Strikes Back". Hvis han kan gøre Lucas' new age-mytologi seværdigt på film, så kan det måske også lade sig gøre med den klassiske mytologi.

Uanset hvad, så er det jo fedt for Mads Mikkelsen at sidde med ved bordet, hvor de store drenge spiser. Også selv om de store drenge på denne film mere er dem bag kameraet end dem foran.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 stoffer 15 år siden

Nice billede...
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#6 Michael Andersen 15 år siden

#5 Det er også taget af en fantastisk fotograf 8-)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#7 elwood 15 år siden

Er det en John McCain hilsen ?

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: