Danskerne er valfartet i biografen for at se Anders Thomas Jensens nye, kulsorte komedie ”Mænd & Høns”. Tæller man forpremierer med, har knap 106.000 indløst billet til filmen. Det er mere end tre gange så mange som i sin tid så instruktørens første film, ”Blinkende lygter”, i åbningsweekenden.

Se også: Dansk filmjournalist bortvist fra “Mænd & Høns” af filmselskab.

“Mænd & Høns” bliver samtidig også årets største åbning i de danske biografer, og ikke overraskende er Mads Nedergaard, direktør i Buena Vista International, der distribuerer filmen, glad for de høje tal.

”Anders Thomas Jensens har endnu engang formået at lave en film som danskerne tager til sig og viser at 10 års fravær fra instruktørstolen, kun har gjort ham stærkere end nogensinde før,” siger han.

Anmelderne har generelt også været positive over for filmen, og her på Filmz kvitterede vi også med fire stjerner og følgende ord med på vejen:

”Kvaliteten er så høj, at underholdningsværdien ikke forsvinder, og den depraverede komik rammer rent næsten hver gang,” skriver Anders Brendstrup i sin anmeldelse.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 123456789 8 år siden

Der skal heller ikke meget til at gøre det

Skriv ny kommentar: