Fra Steve McQueen til Bradley Cooper: “The Hangover”-stjernen skal spille Frank Bullitt i ny film fra instruktørlegenden Steven Spielberg.

Efter at have samarbejdet på Coopers kommende film “Maestro”, som Spielberg har produceret i samarbejde med blandt andre Martin Scorsese, er det tid til, at “Indiana Jones”-instruktøren skal instruere “A Star Is Born”-stjernen.

Læs også: “Bradley Coopers instruktøropfølger ‘Maestro’ har fået sine første billleder”

Cooper har nemlig ifølge Deadline grebet pennen og indgået en aftale om at spille Frank Bullitt, politimanden, der først blev spillet af Steve McQueen i 1968, i Spielbergs kommende originale film baseret på karakteren. Der er altså ikke tale om et remake af originalen, men i stedet en ny idé med den samme karakter i spotlightet.

Josh Singer, der har skrevet “Maestro” i samarbejde med Cooper, har fået æren af at skrive den nye “Bullit”-films manus. Både Cooper og Spielberg agerer producere på projektet, der også har McQueens søn, Chad, og barnebarn Molly McQueen tilkoblet som executive producers.

Hvornår vi kan forvente at se Spielbergs “Bullit”-film, ved vi endnu ikke. Der går dog ikke længe, før vi kan se instruktørens næste film, den semiautobiografiske “The Fabelmans”, der får premiere herhjemme den 23. marts næste år. Du kan se traileren til “The Fabelmans” lige her.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: