Den første trailer til Steven Spielberg-filmen “The Fabelmans” er en magisk fornøjelse om film og familie.

Steven Spielberg skaber med “The Fabelmans” en personlig film, der tager et semiautobiografisk udgangspunkt i hans eget liv, og ikke overraskende er filmens første trailer en rørende og eventyrlig oplevelse i sig selv.

I filmen ser vi den fiktive Fabelman-familie, som er inspireret af instruktørens egen. Igennem historien følger vi Sammy, den filmelskende førstefødte i Fabelman-familien, i hans opvækst under efterkrigstiden i Arizona. Hans mor, Mitzi, spilles af Michelle Williams, mens Paul Dano har rollen som faren Burt – begge inspireret af Spielbergs virkelige forældre. Seth Rogens karakter, Bennie, er Burts bedste ven og er også som en ekstra onkel for Fabelman-børnene.

Sammy spilles som lille af den unge debutant Mateo Zoryna Francis-Deford og senere af “The Predator”-skuespiller Gabriel LaBelle.

Hvor traileren viser det magiske ved både at lave og opleve film, fokuserer den også i den grad på familie og de udfordringer, man oplever her som ung. Du kan se traileren lige her.

Spielberg har for første gang siden “A.I. Artificial Intelligence” skrevet manuskriptet til en af sine film. Det har han gjort i samarbejde med Tony Kushner, der også skrev instruktørens film “Munich”, “Lincoln” og “West Side Story”.

Læs også: “Steven Spielberg skal instruere film med Steve McQueen-karakteren Frank Bullitt i centrum”

“The Fabelmans” får dansk premiere den 23. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: