Disneys D23 Expo udspillede sig henover weekenden og bød på spændende trailers fra alt fra “Star Wars” til Marvel til et Disney live-action-remake. Her forsøger vi at give dig et overblik over alle de vigtigste.

Den sjette D23-fremstilling, har budt på masser af guf for fans af alle de universer, som hører under Musens hus. Blandt andet har Marvel Studios har givet os det første blik på deres to næste projekter, mens vi endelig har fået en trailer til den længe ventede tredje sæson af “The Mandalorian” – selvom vi dog stadigvæk savner en premieredato. Derudover har vi fået en forsmag på det kommende “<the Little Mermaid”-remake, som forhåbentlig føles en smule mere relevant end “Pinocchio”-remaket, der fik premiere i sidste uge. Du kan læse vores anmeldelse af “Pinocchio” (2022) lige her.

Trailerne til Marvel-projekterne, “Star Wars”-serien, Disney-remaket og endnu flere projekter har vi samlet herunder, så du kan skabe dig et overblik over de projekter, du ser allermest frem til.

“Secret Invasion”

Spionthrilleren “Secret Invasion” sætter langt om længe Nick Fury i spotlightet. Her ser vi naturligvis Samuel L. Jackson tilbage som karakteren, der efter flere år væk fra Jorden vender tilbage, da det bliver klart, at en gruppe af de formskiftende aliens, Skrulls, har infiltreret store dele af vores verden. En Skrull, vi allerede ved, vi kan glæde os til at få et gensyn med, er Ben Mendelsohns Talos, som vi først blev introduceret til i “Captain Marvel. “Secret Invasion” forventes at få premiere tidligt i 2023.

“Werewolf by Night”

Marvel forsøger sig for alvor med noget nyt med “Werewolf by Night”, superheltestudiets kommende Halloween-special. Den sort-hvide trailer er et klart call back til det sidste århundredes klassiske monsterfilm, og det ser tilmed også ud til at blive en både skræmmende og makaber horror-affære, vi står over for. Gael García Bernal spiller Jack Russell, aka Werewolf by Night, mens Laura Donnelly introducerer os til Elsa Bloodstone. Marvel-monsteret Man-Thing optræder også i “Werewolf by Night”, der instrueres af “Spider-Man: No Way Home”-komponist Michael Giacchino. “Werewolf by Night” får premiere på Disney+ den 7. oktober.

“The Mandalorian”

Den første trailer til “The Mandalorian” Sæson 3 teaser nye tider for Din Djarin og Grogu, som han blev genforenet med i “Star Wars”-serien “The Book of Boba Fett”. Den maskerede dusørjæger kan – ifølge The Armorer – ikke længere kalde sig en mandalorianer som resultat af at have fjernet sin hjelm i slutningen af Sæson 2. Hvilke konsekvenser det får for Djarin, må vi vente at se til Sæson 3-premieren, der får premiere engang i 2023.

Læs også: “‘The Mandalorian’-skuespillerinde Gina Carano opsagt af Lucasfilm”

“Andor”

“Rogue One”-prequel-serien “Andor” er lige om hjørnet, og med den har vi fået en ny medrivende trailer. I serien følger vi Diego Luna tilbage i rollen som rebellen Cassian Andor fem år inden “Rogue One”-handlingerne. Her udforsker vi hvordan Rebel-alliancen for alvor begyndte at tage form. Forest Whitaker gør comeback som karakteren Saw Gerrera, mens senator Mon Mothma, som vi først så i “Return of the Jedi” og siden har set i et hav af andre “Star Wars”-medier, også er at finde i serien – igen spillet af Genevieve O’Reilly. De tre første “Andor”-episoder streamer den 21. september.

“Tales of the Jedi”

Den tredje “Star Wars”-serie til at få en trailer er “Tales of the Jedi”, som ligesom “Star Wars: Visions” er en animationsserie bestående af små kortfilmsepisoder. De seks episoder deles her i to forskellige ‘veje’. Den ene fortæller historier om Ahsoka Tano i forskellige tidspunkter i hendes liv, mens den anden dykker ned i fortællingen om Count Dooku, før han blev opslugt af den mørke side af Kraften. Alle episoder af “Tales of the Jedi” får premiere på Disney+ den 26. oktober.

“Disenchanted”

15 år efter “Enchanted” for alvor introducerede os til Amy Adams, vender Hollywood-stjernen tilbage til det magiske eventyrunivers med musical-komedien “Disenchanted”. Her flytter Adams’ Giselle sammen med sin mand Robert (Patrick Dempsey) og deres nyfødte barn væk fra byen og ud til forstaden for at komme nærmere et mere eventyrligt liv. Dog er det ikke helt nok for Giselle, der søger hjælp i den magiske verden Andalasia og ved et uheld transformerer den lille forstad til en eventyrby. Nu står hun over for en kamp mod tiden for at gøre skaden god igen. “Disenchanted” får premiere på Disney+ den 24. november.

“The Little Mermaid”

Til tonerne af “Part of Your World” har vi fået det første officielle blik på Halle Bailey som Ariel i Disneys kommende live-action-fortolkning af deres 1989-animationsklassiker “The Little Mermaid”. Traileren holder dog meget hemmeligt, så om havet er lige så skønt i den kommende adaptation, som det var i originalen, får vi først at se, når filmen får premiere den 25. maj næste år.

“Percy Jackson and the Olympians”

Efter en filmserie der leverede blot to projekter, kan vi nu glæde os over, at Disney giver “Percy Jackson”-fortællingen endnu et skud. Selvom den første teaser trailer til den kommende Disney+-serie “Percy Jackson and the Olympians” ikke afslører meget, ved vi, at Percy denne første sæson –ligesom i den første bog – beskyldes af Zeus for at have stjålet hans lynkile. Ifølge forfatteren af bogserien Rick Riordan er målet for serien, at hver sæson tager udgangspunkt i en ny bog. I hovedrollen har vi Walker Scobell, som tidligere i år kunne ses som en yngre udgave af Ryan Reynolds i “The Adam Project”. “Percy Jackson and the Olympians” har endnu ingen premieredato.

“The Santa Clauses”

Tim Allen er tilbage i rollen som Scott Calvin – bedre kendt som Julemanden – for første gang siden 2006, og 16 år senere er det på tide at finde hans erstatning. Det sker i form af en miniserie, som vi nu har fået vores første blik på med den nye teaser trailer. De to første episoder af “The Santa Clauses” får premiere på Disney+ den 16. november, så vi rigtig kan nå at komme i julestemning.

“Willow”

“Willow” er fortsættelsen på Ron Howard og George Lucas’ 34 år gamle film af samme titel, og ligesom “The Santa Clauses” har man valgt at ændre formatet, så den nye historie fortælles gennem en serie. Tilbage som den titulære troldmand Willow Ufgood har vi Warwick Davis, mens også Joanne Whalley, Kevin Pollak og Rick Overton vender tilbage til deres roller fra originalfilmen. Howard er også tilkoblet projektet – dog kun som executive producer i denne omgang. “Willow” får premiere den 30. november på Disney+.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: