Warner Bros. har udgivet to nye plakater samt en række nye billeder fra den kommende “Terminator Salvation”, der har Christian Bale i hovedrollen. De nye billeder kan ses i galleriet.

“Terminator Salvation” udspiller sig i det nu postapokalyptiske Los Angeles, efter at det maskinstyrede atomholocaust har udslettet størstedelen af menneskeheden.

Den nu voksne John Connor må påtage sig opgaven at lede den resterende menneskehed i et oprør mod maskinernes overmagt, men hans forudsete fremtid som den nye frelser lader til at blive påvirket ved et møde med en mystisk fremmede ved navn Marcus, som sammen med Connor må afsløre Skynets planer.

Publikum får mulighed for at opleve det futuristiske oprør mod Skynet, når “Terminator Salvation” får dansk premiere 5. juni.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Wholsie 13 år siden

Vil lige sige er meget spændt på hvad det her ender med!
Syntes måske efter at have set trailers og billeder sådan..
at i Jim Cameron´s udgave foregår fremtids-kampene/slagende altid i mørke og om natten..
Kyle Reese siger jo også i den første Terminator, at de bliver nede om dagen og kæmper om natten. Men her i McG´s version er det jo mest dag..
Måske kommer det til at påvirke filmen negativt..
men krydser da fingre for den her film alligevel!
Gravatar

#2 Ceepa 13 år siden

Han hedder dog James :) Men ja! Du har ret! det har jeg aldrig tænkt over det med nat og dag :)
Gravatar

#3 Christian Voldborg 13 år siden

#2 Jim er en forkortelse af James. Ligesom Bob er en forkortelse af Robert.

Filmen ser virkelig god ud. Jeg glæder mig utrolig meget.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#4 DemoMan 13 år siden

#1 Nu forgår den her film trods alt før kirgscenerne som vi så i de første tre Terminator film (og Connor siger selv i traileren at det er en anderledes fremtid end den hans mor havde advaret ham om), så jeg synes det er forståeligt nok at det er lidt anderledes end det vi har fået fortalt i de tidligere film.
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#5 mrghostface 13 år siden

#4 du har helt ret. Og på trods af at jeg har mine bange anelser om den her film, så glæder jeg mig stadig til at se den. Men venter nok med at tage beslutningen om hvorvidt den skal ses i biffen til jeg har hørt anmeldelser af den.

Skriv ny kommentar: