Den annoncerede live-action-filmudgave af anime-fænomenet “Cowboy Bebop” er stadig under udvikling, men filmselskabet er tilsyneladende stødt på et større problem i processen: Filmen er simpelthen alt for fed til at blive lavet, ifølge Keanu Reeves, som skal spille hovedrollen.

Reeves, som skal påtage sig rollen som den smarte og behændige rumcowboy/dusørjæger Spike Spiegel, kan til MTV afsløre, at manuskriptet er blevet færdiggjort, men at filmselskabet er blevet betænkelige, da det gik op for dem, hvor mange penge der skulle til for rent faktisk at føre filmen ud i livet.


”Der foreligger et manuskriptudkast, men forfatterne gjorde sådan et fantastisk arbejde, at det vil kræve en halv millard dollars at lave den,” forklarer Reeves og lover, at alle de berømte figurer fra anime-serien vil være at finde i filmudgaven.

Shinichiro Watanabes hyldede space-westernserie “Cowboy Bebop” fra 1998, der drager på træk fra klassiske film, musik og film noir, udspiller sig i 2071, hvor man følger en gruppe dusørjægere på deres rumskib, Bebop. Blandt hovedpersonerne – der alle har tvivlsomme baggrunde og motiver – finder man bl.a. Spike, et tidligere medlem af et mægtigt forbrydersyndikat, som stadig plages af minder fra sin tid i organisationen.

Serien blev i 2001 også fulgt op af den animerede biografspillefilm “Cowboy Bebop: The Movie”, som handlingsmæssigt udspillede sig før seriens sidste episoder.

Læs også: Keanu Reeves om filmudgaven af “Cowboy Bebop”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Notional 14 år siden

Det koster klart noget at få rumskibet og rumverdenen til at fungere, men en ½ mia? Må kunne gøres billigere da. Effekterne er ikke det vigtigste i Cowboy Bebop.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#2 Viggo 14 år siden

Lad nu den stakkels film være i fred :<

Ville nødig gå hen og se den blive en 'Dragonball Evolution' nummer 2. Thumbs up for Keanu for at komme med sådan en respektfuld kommentar.
Gravatar

#3 method 14 år siden

Skal helt klart se den, hvis den udkommer!
Gravatar

#4 ducktorwho 14 år siden

Jeg forstår fandeme ikke hvorfor budgetterne stiger og stiger, når teknologien bliver mere og mere moderne og fiks?

Især når man ser diverse fanfilm på nettet - mange af dem ser jo fantastiske ud?

Det må være fagforeningerne og deres medlemmer, der er blevet for grådige. Alle der arbejder på en film skal jo være medlem af en fagforening... for det kan s'gu da ikke være producenten alene der snupper 250 millioner eller noget, og stikke så meget i egen lomme? det tror jeg simpelthen ikke på. Ikke af produktionsbudgettet i hvert fald...

Skriv ny kommentar: