Harley Quinn-stjernen Margot Robbie sætter nu ord på sin fremtidige rolle som pirat for Disney.

Disney arbejder på en ny, kvindefokuseret “Pirates of the Caribbean”-film, der er uafhængig af fortællingen fra filmene med Johnny Depp som Jack Sparrow.

Og det er med Margot Robbie i hovedrollen – nu kommenterer hun på, hvad den kvindefokuserede “Pirates of the Caribbean”-film vil bringe:

”Masser af girl power. Nej, det er for tidligt at sige. Jeg elsker Christina [Hodson]. Jeg er ikke producent på ‘Pirates’, så jeg sidder pænt og venter på processen. Vi er virkelig, virkelig spændte på udsigterne til at tilføje et centralt kvindeligt element til den verden,” sig Robbie til Yahoo.

Det er “Bumblebee”-forfatter Christina Hodson, der skriver den nye “Pirates of the Caribbean”.

Læs også ‘“Pirates of the Caribbean”-skaber kommenterer fremtid for Johnny Depp‘.

Disney arbejdet også på en regulær “Pirates of the Caribbean 6”, men formentlig uden Johnny Depp.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 kenneth86 2 år siden

Elsker Margot Robbie men dette bliver en film jeg ikke kommer til at se hende i da Sparrow er Pirates så har ingen interesse i at se denne film
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

Geena Davis gjorde det godt i Cutthroat Island.

Men de kan nok ikke lave noget idag uden at gøre det WOKE.
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Springer let og elegant over alt der har med dette makværk at gøre. Ingen Sparrow, ingen interesse
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 HighFlyer15 2 år siden

De kommer uden tvivl til at være skøre og "sjove" da man jo ikke kan lave en god pirat film uden at kopiere mesteren selv.
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

Bare lad vær med at sælg den som kvindefokuseret, sælg den som en pirates of the Caribbean film. Det er vel historien der er i højsædet? Jeg er kørt træt i Johnny Depps weirdness, så det er fint hvis der kommer et frisk pust.
Gravatar

#6 Geekalot 2 år siden

Johnny42 (5) skrev:
Bare lad vær med at sælg den som kvindefokuseret, sælg den som en pirates of the Caribbean film. Det er vel historien der er i højsædet? Jeg er kørt træt i Johnny Depps weirdness, så det er fint hvis der kommer et frisk pust.

Fuldstændig enig
Gravatar

#7 gladiator 2 år siden

En skam at Disney ikke ser mulighederne i Johnny Depp og Margot Robbie, SAMMEN i en film...

Pirates filmene har lidt under ekstremt dårlige manuskripter. 1'eren er en fantastisk eventyr-film, men siden har man skrevet for meget efter karakteren, end selve historien. Sparrow bistod en kanon historie i den første, og det gjorde sgu at hans karakter fremstod mindre åndsvag, og som en fed gimmick. I de efterfølgende blev historien tilsidesat, for at Sparrow skulle komme ud i åndsvage situationer, og man kunne udnytte karakterens skævhed...

Tror 4'eren eller 5'eren fandt lidt af det frem igen - men det har ofte kørt ud af en klinge, hvor det blev totalt urealistisk. Kan huske i 2'eren da han falder gennem X antal træ-broer og overlever... Der røg "realismen" totalt overbord, til trods for blot god eventyrfortælling, og den genfandt de aldrig helt, udover momenter i de senere film.. Det blev lidt for cartoon.

Jack Sparrow er ellers noget af det mest originale og fantastiske Hollywood har budt på de sidste 2 årtier, af nye karakterer.

Skriv ny kommentar: