“Pirates of the Caribbean”-filmen med Margot Robbie i hovedrollen er ikke længere under udvikling, siger stjernen selv.

To år er der gået siden det blev offentliggjort, at den australske “The Suicide Squad”-skuespiller Margot Robbie havde fået hovedrollen i en “Pirates of the Caribbean”-spinoff. Siden er det ikke fantastisk meget, vi har hørt til filmen, og nu har vi sandsynligvis fået en forklaring på hvorfor.

Filmen kommer nemlig ikke til at ske. Det fortæller Robbie i et nyt interview med Vanity Fair.

“Vi havde en idé, og vi udviklede den i et stykke tid, for længe siden, for at have en mere kvindelig anført – ikke fuldstændig kvindelig anført, men bare en anden slags historie – hvilket vi tænkte, ville have været virkelig sejt, men de [Disney] gider vist ikke lave den.”

Filmen har altså ikke været under udvikling i et stykke tid, og selvom stjernen selv var opsat på at lave den, blev den altså ikke til noget.

Robbie holder sig dog stadigvæk travlt beskæftiget, og udover at være et af de ledende ansigter i DCEU har hun også en ledende rolle i Damien Chazelles Hollywood-storfilm “Babylon”.

Du kan se traileren til “Babylon” lige her.

Hvorfor Disney stoppede udviklingen af “Pirates of the Caribbean”-filmen, uddyber Robbie ikke.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 4 måneder siden

De stoppede den, fordi de ikke har råd til det skidt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 4 måneder siden

Gudskelov

Skriv ny kommentar: