Den positive overraskelse i den heftigt kritiserede “Suicide Squad” var uden tvivl Margot Robbies anti-heltinde, Harley Quinn. som bekendt får hun sin egen DC-film – som hun nu også selv skal producere.

Se også: DC Films lægger den mørke stil fra sig: Nu laver vi optimistiske film

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at ikke alene skal Margot Robbie gentage rollen som Harley Quinn i en film om Harley Quinn, men hun er nu også tilknyttet som producent på projektet.

Dermed tyder alt på, at DC-stjernen – præcis som Ben Affleck i tilfældet Batman – får betydelig med indflydelse på det kommende spinoff, der endnu hverken har fået titel eller premieredato.

Der er meget lidt yderligere information om filmen på det har stadie, men det forlyder, at andre DC-kvinder som Batgirl og Birds of Prey også vil medvirke.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Sir_cumalot 6 år siden

Pinligt når Riley Reid spiller rollen bedre...
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Hun er så super i den rolle :D
Gravatar

#3 Adagio 6 år siden

Jeg må indrømme at jeg er positivt overrasket over hendes rolle. Jeg havde regnet med at jeg ville hade hende, men overraskende nok så ser jeg lidt frem til en evt. film med hende, men kun hvis ham jokeren ikke er med. Jokeren var med til at ødelægge Suicide Squad, hvis han også kommer med i hendes film så bliver den nok også ødelagt (specielt hvis han får en større rolle).
Spørgsmålet er så om den film vil være før Suicide Squad eller efter. Jeg håber det foregår efter filmen.

Gravatar

#4 Jach 6 år siden

Sir_cumalot (1) skrev:
Pinligt når Riley Reid spiller rollen bedre...

Kunne jo være pga instruktør og/eller genre. Reid har jo lidt flere talenter hun skal vise.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: