Den fik premiere en måned efter “Batman v Superman”. Samme plot: Forskellige superhelte var sure på hinanden – også i “Captain America: Civil War”. I det hele taget var der flere ligheder imellem de to store udspil fra DC og Marvel. Det påpeger Screen Junkies også i seneste Honest Trailer.

Se også: Anmeldelsen af “Captain America: Civil War”

Foruden de mange ligheder med “Batman v Superman” så udstiller de sjove svende fra Screen Junkies den absurd indviklede plan fra skurken i “Civil War”. Giver den overhovedet mening?

Og så understreges det, at Captain America måske mest er til fyre – Bucky er manden i Marvel-heltens liv.

Se videoen her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Geekalot 7 år siden

Nej det er det da hvert fald ikke. For folk elskede jo Cap A...... Og BvsS var jo det rene lort.......
Gravatar

#2 Halsted 7 år siden

Biografudgaven var dårlig ja, men har du set extended udgaven af BvS?
Med deleted scenes bliver filmen faktisk udemærket.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Ikke noget imod nogle af versionerne, med ja den extended er da bedre. Men Civil War er bare ikke så god som folk har været ude at sige. Men man ser bare lynhurtigt hvor meget folk elsker at elske Marvel...
Gravatar

#4 jamiemsm 7 år siden

ja det er næsten ren hjerne vask. jeg blev også ramt af det. da jeg kom ud a biografen fra Civil War havde jeg det som om det var den fedeste film nogen sinde, men har ikke haft lyst til at se den igen nu, når jeg tænker tilbage på den syntes jeg den virker lang og kedelig.

syntes begge film var rimelig lange og havde få scener der var mega fede, men har stadig haft mere lyst til at se BvS en Civil War her senere på året :)
Gravatar

#5 MadsFalk 7 år siden

Efter min mening er Civil war noget bedre end BvS. BvS er ikke en elendig film i extended cut, men den er stadig fyldt med plothuller, en elendig Luthor og Doomday/cave troll.

Civil war synes jeg ikke man kan putte ned i samme kasse som mange af de andre Marvel film, da de her prøver at lave en mere kompleks historie med konsekvenser for karakterne (ja jeg synes der er konsekvenser, som instruktørerne også har lovet vi vil få at se i infinity war).

Jeg havde samme fornemmelse som #4 efter biografen og havde næsten samme følelse da jeg genså den i sidste uge. Der er lange passager uden action, men det er jo nødvendigt for karakterudvikling. Hvis ikke dette var med havde Marvel også fået kritik:-).

Skriv ny kommentar: