Luke Skywalker-skuespilleren Mark Hamill fortsætter sin vedvarende kritik af Disneys håndtering af Lucasfilm.

Han har været blandt de største kritikere af “The Last Jedi”. Senest afslørede Mark Hamill den største fejl ved den nye “Star Wars”-trilogi – læs om det her.

Nu fortsættes kritikken af Hamill, der mener, at efter floppet med “Solo: A Star Wars Story”, at så er der overhængende fare for “Star Wars”-træthed blandt fans:

”Er ‘Star Wars’-træthed en mulighed? Ja, det tror jeg. Jeg har oplevet det i nogen grad. Men de lytter alligevel aldrig til mig,” siger Hamill til The Hollywood Reporter.

Hamill har løbende beklaget sig over, at Disney og instruktør Rian Johnson ikke lyttede mere til ham – det tror han altså heller ikke, de gør denne gang.

“Star Wars: Episode IX” får dansk premiere d. 18. december.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 3 år siden

Altså dette er en gammel udtales fra Mark Hamill ang.Solo A Star Wars Story. Hvor han sagde filmen kom for tidligt ud i kølevandet på TLJ. Ikke noget at gøre med at lytte til ham ang. episode 9.
Gravatar

#2 Krurri 3 år siden

Tror sku disney glæder sig til at slippe af med ham når ep. 9 er færdig...
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Nej.
Gravatar

#4 Mads47 3 år siden

#3 Jo, den er i hverfald fra i sidste uge. Denne udtales fra Mark Hamill var oppe og vende i Colliders Star Wars podcast, enten Rule of Two eller Jedi Council. Hvilke kommer ud Onsdag og Torsdag.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#4 Der er direkte henvisning til historien fra tirsdag aften.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

hvor har han fået ideen om at de burde lytte til ham fra ? :O

Skriv ny kommentar: