Han Solo, Leia og Luke burde alle tre have mødtes i den nye “Star Wars”-trilogi, mener Mark Hamill.

Mark Hamill har igen og igen kritiseret Disneys nye “Star Wars”-trilogi, som han selv medvirker i. Senest med kritik af “The Last Jedi” – læs om det her.

Nu sætter Luke Skywalker-skuespilleren igen ord på sin holdning til de nye film, der til december afsluttes med “Episode IX”.

Som bekendt døde Han Solo i “The Force Awakens”, hvilket betød, at de tre originale hovedkarakterer – Han, Leia og Luke – aldrig igen kommer til at mødes. Og det var en fejl:

”Luke kommer aldrig til at se sin bedste ven igen… Det var en stor fejl, at de tre personer aldrig igen skulle mødes,” siger Hamill til Den of Geek.

Mark Hamill er på rollelisten igen i “Star Wars: Episode IX”, der får dansk premiere d. 18. december.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Geekalot 5 år siden

De sidste mange star wars film har været en fejl...
Gravatar

#2 Snipp 5 år siden

Geekalot (1) skrev:
De sidste mange star wars film har været en fejl...

This
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 OliverDK 5 år siden

#1 En fejl for nogle for andre ik' så meget. Man kan så diskutere hvilken gruppe er størst.

Det sagt så deler jeg en del af kritikpunkterne MH har givet udtryk for. Jeg synes bestemt SW under nuværende management har været mindre heldig på nogle områder.

Jeg er dog ikke enig i at det hele har været noget makværk. Rogue One f.eks. var en af de bedste filmoplevelser jeg havde i 2016 eksempelvis.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

På lige dette punkt er jeg faktisk uenig med Mark Hamill. Det er jo en af de tragiske konsekvenser ved krig, at det ikke altid går som man ønsker.

Ville jeg have været vild med, hvis de alle tre var samlet i en scene. JA. Men det at det ikke sker gør det bare endnu mere tragisk. Derimod savnede jeg at der blev brugt lidt mere tid i TLJ på at sørge over Han Solo, både fra Leias og Lukes side, dvs. fra de nuværende 0 minutter.
Gravatar

#5 Mads47 5 år siden

som #4 that is life, krig har konsekvenserne. Dette synes jeg også bringer en vis vægt ind i visse scener.

ang. Hans kritk så synes faktisk Mark sagde det rigtig godt for et par dage siden når det handler om hans kritik og hvordan folk cherrypicker forskellige ting til deres et agenda.

The thing is, Luke changed so much between the first trilogy and the last trilogy. I got myself into trouble. I made a vow – I said that I’m not going to talk about the movies anymore, because I think it’s important for the audience to see them,My problem was, I wasn’t dealing with social media back then, where you say something and it goes around the world in 24 hours! If I were to answer your questions on paper, I’d think, 'Oh, that sounds a little strong, or, I shouldn’t say this.

But I have a tendency just to talk and talk and talk, and you can cherrypick. You know, I’ll be reading something, and say, 'What moron said this?' and then realize, 'Oh, it’s me.' They can take selective comments you’ve made out of context and use it to support their argument. 'See, Mark hated Star Wars!' 'Did I.
Gravatar

#6 gladiator 5 år siden

Problemet er vel, at der er flere bøger om tiden efter den originale trilogi, som de har draget inspirationer fra, som faktisk er bedre end filmene. Og de har bare ikke magtet at skrive bedre film end det.

Selv tegneserierne fra 90'erne, som viser Luke bliver ond, og en voldsomt kraftfuld jedi, for en stund, havde været bedre inspirationskilder og materiale, end det de har lavet.

TFA ligner et mesterværk ved siden af TLJ. Om den er copy-pastet eller ej, så fungerer mange ting. TLJ har jeg prøvet at se igen, men hold op den er skidt. Spændende om de hiver den hjem i den 3. film
Gravatar

#7 Mads47 5 år siden

#6 Nej enlig ikke, altså det skal du self have lov til at synes. Men EU er et helt andet bæst end den originale trilogi, det er fanservice. Noget Lucas på ingenmåde gik op i. Største delen af EU er et mere "moden"/voksen univers, dette faktum går direkte imod hvad Lucas faktisk ville med universet. Det var en grund til at manden ikke anså det som en del af hans universe og noget separat.

Jeg synes Star Wars skal blive ved med ikke at indløse fan expectations, det interesseret George sig aldrig for og more power to him. Problemet ligger lidt i at EU fans på forhånd havde fordømt filmene på forhånd og hverken J.J, Rian eller George Lucas ville kunne indløse disse forventninger. Det bør de heller ikke for the EU er så langt fra den originale Star Wars core, det bevæget sig væk fra alt det skæve, pulply som gjorde Star Wars til det det var.


Gravatar

#8 Gridlock 5 år siden

Star Wars EU havde sine meh øjeblikke uden tvivl når der igen igen kom endnu en dødsstjerne wanabe ind kunne man godt sukke lidt og rulle med øjne.
Men så var der rigtig fede historier som hele Thrawn trilogien, som ville ha været RIGTIG fed og se filmatiseret.
Thrawn var noget helt andet end hvad vi havde set før en taktiker der var i stand til med få skibe og ud konkurer og gennem prygle den nye republik, med en overlegen taktik.

Samtidig hvis der endelig skal bruges en Sith skurk i filmen der i familie med Luke Skywalker er Jacen Solo/Darth Caedus en LANGT bedre karakter en Kylo Ren.

Når man tager selve baggrunds historien for Darth Caedus hvorfor han faldt er den langt bedre beskrevet og troværdig end Ben Solos.

Jacen Solo var en jedi og blev trænet af luke, dog ville han oftest skændes med Luke under krigen mod the Yuuzhan Vong (en race der fuldstændig immun overfor The Force og ville omdanne planeter til en kopi af deres egen)
Jacen ville oftest argumentere mod logikken og sætte ild mod ild.
specielt når man tager det der skete under klon krigen.
I Jacens sind var det at Jedi riderne valgte og blive generaler det som førte til den gamle jedi ordens fald.

Dette var blot begyndelsen på Jacens splittelse.
Under en mission faldt han og hans lille bror Anakin i et baghold.
Anakin blev dræbt mens Jacen blev taget til fange og torteret i flere dage hvis ikke uger, før han blev redet.

På trods af hans families forsøg på og overbevise ham om andet bebrejdet Jacen ham selv for hans lille brors død og besluttede og forlade Jedi ordnen.

Efter krigen følte Jacen en stor konflikt inde i sig selv.
Med for mange spørgsmål om, hvad Jedi skulle være, besluttede han at påbegynde en galakserejse for at opdage The force´s sande natur

Hans rejse sluttede på Sinkhole Station, en rumstation i Maw. Her mødte han Mind Walkers, en gruppe mystiske mestre i The Force.
hverken Jedi eller Sith, der lærte at bruge kraften til at adskille deres astrale former fra deres kroppe og rejse til andre dimensioner, herunder et rige kaldet "hensiddes skyggerne" Hvor, ifølge dem, boede The Force selv.

Jacen havde i hele sit liv altid var fascineret af Qui-Gons teori om The Living Force, han troede at kraften ikke bare var et værktøj eller et energifelt, men et levende væsen. Så da de fortalte ham dette, kunne han ikke risikere og miste muligheden for at opdage sandheden.

I riget hinsidiges skyggerne, blev Jacen bragt til et sted, hvor han kunne se fremtidens begivenheder. Han så en mørk mand overtage galaksen og sidder på en trone med sin datter ved hans side. Jacen ville naturligvis forhindre det. Og den eneste måde, hvorpå han kunne forhindre det var ... ved at blive den nye Dark Lord.

Det er ukendt, hvem den mørke mand, Jacen så, var. Nogle siger, at det var Luke, andre at det var Ben (Luke´s søn). Under alle omstændigheder var det et velkendt ansigt for Jacen, en person, han holdt meget af.

Når man tager den her historie mod Kylo Rens virker Kylo rens yderst minimal i sammenligning.
Okay han var fascineret af hans bedstefar.. men åbenbart ignorere at Darth Vader vendte tilbage til lyset.
Og Så stod hans onkel over ham med et tændt lyssvær... og det var så stort set det...

Kylo Ren er ond fordi plottet siger han er ond, ikke fordi det var naturligt for hans karakter.

Gravatar

#9 Mejse 5 år siden

#8 du kan altså ikke bare ignorerer at lige meget hvor godt det er beskrevet i bøgerne, ville det aldrig tilnærmelsesvis blive det samme i en eventuel film, så i sidste ende havde effekten været det samme, det er bare forskellige medier.
Gravatar

#10 Gridlock 5 år siden

#9 Det kommer helt an på indstruktøren.
Du kan sagtens overføre meget af det der står i bøgerne til film og få det til og være lige så effektivt.

Ta Godfather som et eksempel mange af de dialoger der er i filmen er løftet DIREKTE fra bogen og alligevel klare de og få en ellers kedelig og tør dialog til og lyde ganske fed.

Samme her.
Hvis man for fat i en indstruktør og en screenplay forfatter der ved hvordan man tager en bog om omdanner den til et visuelt medie, kan man hurtigt få en lige så fed ting ud på skærmen.

Film er et visuelt medie brug det istedet for og plastre hele scenen til med en masse ord, så lad scenen tale for sig selv, med det visuelle.

Skriv ny kommentar: