Forleden kom det frem, at Matthew Vaughn var rygtet til at skulle instruere “Star Wars Episode VII”, og at det var derfor, at instruktøren i sidste øjeblik valgte at droppe “X-Men: Days of Future Past”. Tegneserieforfatteren Mark Millar kan dog nu afkræfte det rygte.

Se også: Matthew Vaughn rygtet til at instruere “Star Wars Episode VII”.

Ifølge Millar droppede Vaughn ud af “X-Men: Days of Future Past” for at sætte fut i et filmprojekt, som de to samarbejder om kaldet “Secret Service”, der er baseret på en af Millars tegneserier.

Grunden til, at Vaughn blev nødt til at fokusere på det nye projekt med det samme, skulle være, at andre filmmagere vistnok arbejder på lignende film, der i essensen er en kopi af Millar og Vaughns idé, hvorfor de bliver nødt til at sætte gang i sagerne, før det er for sent, og andre allerede har brugt idéen.

”Vi troede faktisk, at Matthew først skulle lave ‘X-Men: Days of Future Past’, men vi fandt derefter ud af, at der var nogle kopier af ‘Secret Service’ undervejs. Så Matthew og jeg sagde, at vi ikke vil lade nogen stjæle vores idéer,” udtaler Millar.

Med Vaughn ude af billedet er en ny instruktør dog nu blevet rygtet til at stå bag “Star Wars Episode VII”. Der er tale om Colin Tervorrow, som efter sigende har mødtes med George Lucas for flere måneder siden omkring muligheden for at instruere filmen, eftersom Lucas er vild med Trevorrows “Safety Not Guaranteed”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 gi-jones 9 år siden

Ellers kan de bare ringe...
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 Driver 9 år siden

Fornuftigt Matthew.

Dog interessant at rygterne tidligere gik på, at Vaugh droppede ud af First Class, fordi der var en for tidlig deadline fra producenterne, når det nu lyder som om, at Secret Service bare skal i kassen i en helvedes fart.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: