Tegneserieskaberen og -forfatteren Mark Millar, som er manden bag “Wanted” samt den kommende “Kick-Ass”, kan i et interview med Empire Online fortælle om sine planer for en otte timers lang episk “Superman”-filmhistorie, der skal følge hele Kal-Els liv fra hans fødsel på planeten Krypton, til han tusind år efter er det sidste levende væsen på Jorden.

Millar kan røbe, at han har arbejdet tæt sammen med “en af Hollywoods store actioninstruktører” – som han dog ikke kan afsløre navnet på endnu – på en manuskriptidé til, hvad han kalder Superman-historiernes magnum opus, der vil adskille sig betydeligt fra den seneste filmversion over den kappeklædte tegneseriehelt, “Superman Returns”.

Idéen til den nye fortolkning af den ikoniske helt er en otte timer lang saga, opdelt i tre film, der skal udgives med et års mellemrum i stil med “Ringenes herre”-trilogien.

Mark Millar uddyber om projektet: ”Det bliver ligesom Michael Corleone i ‘Godfather’-filmene; Hele historien fra begyndelsen til slutningen. Man ser, hvor han starter, hvordan han bliver den, han er, og hvor det tager ham hen. ‘The Dark Knight’ viste os, at man kan tage en tegneseriefranchise og lave en alvorlig film, og jeg tror, filmselskaberne er klar til at lytte til større idéer nu.”

“Problemet med ‘Superman Returns’ ville svare til, at man udgav ‘Star Wars’ i ’77, ‘Emperiet slår igen’ i ’80 og derpå ventede 28 år på at udgive ‘Jedi-ridderen vender tilbage’. Den [‘Superman Returns’] var bare ikke relevant. Jeg forstår godt, hvad Bryan Singer forsøgte at gøre; at hylde Richard Donners originale vision, men jeg synes, man skulle lave en hyldest ved at lave noget fuldstændig anderledes.”

Til sin egen idé til den omfangsrige historie beretter han: ”Jeg ønsker at begynde på Krypton for tusind år siden og så slutte med Superman helt alene på Jorden, det sidste levende væsen på planeten, mens den gule sol bliver rød og begynder at blive en supernova, og han mister sine kræfter.”Vis kommentarer (40)
Gravatar

#31 filmz-gofferoffer 13 år siden

Synes, det lyder både storslået og særdeles spændende. Men der er nogle ting, de skal tage med i deres overvejelser, for det er jo ikke nemt at give en ny fortolkning af en person som Superman, fordi han netop er en absolut. Han er simpelthen essensen af godhed.

Til gengæld synes jeg, at alle bipersonerne skal genfortolkes. Synes, det ville være interessant at se, hvordan Superman skulle være idealet, disse almindelige mennesker skal leve op til, og de problemer, der følger med dertil. Så vil det være interessant at se de forskellige bipersoner med mørke sider, og Lex Luthor som den eneste, der omfavner sin mørke del, nemlig sin higen efter magt.

Og så skal der være mere fokus på Superman som en messias af en slags i form af sin udødelighed og ikke mindst sine overnaturlige evner, og hvordan det påvirker folk og ikke mindst samfundet. En af de største fejl ved Superman i alle formater er, at alle godtager ham som den, han er, som om hans tilstedeværelse ikke vil være en komplet omvæltning for samfundet, hvilket jo er meget mere sandsynligt.

Men jeg håer, Millar er klar over, hvad der skal beholdes af den oprindelige serie, og hvad der skal laves om, for hvis han laver Superman om og giver ham mørke sider som Batman, er han ikke længere Superman, men Supatman.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#32 Kruse 13 år siden

Lyder som en rigtig god idé. Så jeg glæder mig til at se om ordene holder hvad de lover, elle det bare bliver ved de flotte ord.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#33 [ikke godkendt bruger] 13 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#34 Starbrow 13 år siden

Christ
Gravatar

#35 Tylerdurden 13 år siden

Det lyder spændende. Det ville jeg fandeme gerne se. Håber projektet bliver til noget.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?
Gravatar

#36 Michael Andersen 13 år siden

Lyder meget fedt, men sammenligningen mellem "Star Wars" og "Superman Returns" er ret besynderlig.

Hvorfor nævne "Return of the Jedi" i stedet for at kigge på virkeligheden, hvor de nye "Star Wars"-film jo udkom næsten 28 efter de første? Hov vent er det måske fordi Lucas fik klø fra mange, fordi de mente at han netop gjorde det, Millar foreslår, ikke hyldede de gamle film.

Det er en super ide at starte forfra, men hvis der skulle være et problem med en efterfølger, så er det da ret dumt at mene at det var fordi instruktøren var tro mod den første film i serien! Det giver i hvert fald ingen mening i mit hoved. Ville den nyeste Indy-film også være irrevent, hvis den hyldede ånden fra "Raiders of the Lost Ark"? Nej, og det er lige præcis, fordi den ikke gør det, at mange hader den.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#37 aeries 13 år siden

Jeg kunne selv godt lide Bryan Singer's "Superman Returns" og ville være meget interesseret i at se hans Man of Steel, men den nye Epic udgave lyder helt fænomenal.

En rigtig fed ide som jeg håber bliver gennemført.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#38 rimmer 13 år siden

honodelloce (16) skrev:
Sly ville være fantastisk som den gamle


Hehe, efter 1000 år på jorden tillægger superman sig tyk accent i et anfald af ensomhed.
Ichy-Boo... It's my happy noice
Gravatar

#39 Bony 13 år siden

#21 - Medmindre der selvfølgelig er tale om en hvid dværg. Den stjerne som overfører energien kan muligvis indeholde Kryptonit, hvilket så forklarer Supermands svindende kræfter af Supernovaen. Men hey, det er film - selvfølgelig finder de en udvej. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#40 ration 13 år siden

Hej har været fan af sup$erman siden jeg kunne gå. så jeg vil gerne forklare hvad de mener med slutningen..

supermand får sin kræfter af solen.. derfor når solen bliver rød mister han sine kræfter.

det her lyder MEGA fedt! superman har mørke sider. bare se den gamel supermand III hvor superman bliver delt i 2. en god Klark Kent og den Onde Man af steel.. se filmen så forstår man det. :) det er ikke så plat som det lyder.

Skriv ny kommentar: