Tegneserieskaberen og -forfatteren Mark Millar, som er manden bag “Wanted” samt den kommende “Kick-Ass”, kan i et interview med Empire Online fortælle om sine planer for en otte timers lang episk “Superman”-filmhistorie, der skal følge hele Kal-Els liv fra hans fødsel på planeten Krypton, til han tusind år efter er det sidste levende væsen på Jorden.

Millar kan røbe, at han har arbejdet tæt sammen med “en af Hollywoods store actioninstruktører” – som han dog ikke kan afsløre navnet på endnu – på en manuskriptidé til, hvad han kalder Superman-historiernes magnum opus, der vil adskille sig betydeligt fra den seneste filmversion over den kappeklædte tegneseriehelt, “Superman Returns”.

Idéen til den nye fortolkning af den ikoniske helt er en otte timer lang saga, opdelt i tre film, der skal udgives med et års mellemrum i stil med “Ringenes herre”-trilogien.

Mark Millar uddyber om projektet: ”Det bliver ligesom Michael Corleone i ‘Godfather’-filmene; Hele historien fra begyndelsen til slutningen. Man ser, hvor han starter, hvordan han bliver den, han er, og hvor det tager ham hen. ‘The Dark Knight’ viste os, at man kan tage en tegneseriefranchise og lave en alvorlig film, og jeg tror, filmselskaberne er klar til at lytte til større idéer nu.”

“Problemet med ‘Superman Returns’ ville svare til, at man udgav ‘Star Wars’ i ’77, ‘Emperiet slår igen’ i ’80 og derpå ventede 28 år på at udgive ‘Jedi-ridderen vender tilbage’. Den [‘Superman Returns’] var bare ikke relevant. Jeg forstår godt, hvad Bryan Singer forsøgte at gøre; at hylde Richard Donners originale vision, men jeg synes, man skulle lave en hyldest ved at lave noget fuldstændig anderledes.”

Til sin egen idé til den omfangsrige historie beretter han: ”Jeg ønsker at begynde på Krypton for tusind år siden og så slutte med Superman helt alene på Jorden, det sidste levende væsen på planeten, mens den gule sol bliver rød og begynder at blive en supernova, og han mister sine kræfter.”Vis kommentarer (40)
Gravatar

#1 MTK 15 år siden

Jeg ønsker at begynde på Krypton for tusind år siden og så slutte med Superman helt alene på Jorden, det sidste levende væsen på planeten, mens den gule sol bliver rød og begynder at blive en supernova, og han mister sine kræfter.


Damn, det lyder fantastisk.
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

Jo, det lyder sgu ikke helt tosset, bring it!
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#3 David Munch 15 år siden

Jeg blev en smule rørt af at høre en ægte version fra en filmskaber.. Det ser man ikke så tit mere. Lad os bare få den trilogi!
Gravatar

#4 kill the bills 15 år siden

Kunne nu meget godt lide returns, men det her lyder sku "epic" og det har superman brug for at være! Så for min skyld skal han bare fyre den af.
Gravatar

#5 NightHawk 15 år siden

Det lyder rigtig fedt det her. Er forøvrigt også helt enig, i de ting Mark Miller skriver ang. "SuperMan Returns". Det føltes som en film, der hørte en anden tidsalder til. Den nye trilogi glæder jeg mig sgu til at se, for det lyder som om, med de her udsagn, at der blir gået til materialet med den rette indgangsvinkel.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#6 cansi 15 år siden

Fuck det lyder godt. hehe fedt nok han lige afslører slutningen på filmen:D

Men fik lige et par billeder i hovedet da jeg læste det, og det kunne være vildt... Håber at de virkelig for noget ud af det....
Gravatar

#7 squee 15 år siden

Mark Millar er jo kendt for at tale med store ord, så jeg tager det hele med et gran salt - men spændende lyder det så absolut!
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#8 filmz-Jørgensen83 15 år siden

Jeg tror stadigvæk, at jeg er en af de få, der mener at Bryan Singer kan gøre det godt igen med Superman: The Man Off Steel.
Gravatar

#9 filmz-Jørgensen83 15 år siden

Men dette projekt lyder ellers også meget lovende!
Gravatar

#10 Chrisenry 15 år siden

Mark Millar is the man!
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: