Mark Millar om “Wanted II”

Tegneseriefilmatiseringer er en af tidens mest lukrative filmgenrer, hvilket i år er blevet påvist af både “Iron Man” og i særdeleshed “The Dark Knight”.

En anden økonomisk succesfuld filmatisering af de farvede hæfter, der kom i år, var “Wanted”, som er baseret på Mark Millars tegneserie af samme navn.

Allerede inden filmen havde premiere, var Millar ude og fortælle om, at fortsættelsen helt sikkert kom, og da filmen har vist sig at være et økonomisk hit, har bagmændene ikke været sene til at give grønt lys for en fortsættelse.

I den sammenhæng er Millar også klar med en kommentar omkring sin egen involvering i den næste “Wanted”: ”Det jeg skal gøre er at forsyne dem med en lille mængde indhold, de kan anvende som en grundlæggende historie og bygge videre på.”

Millar fortsætter: ”Det bliver et lille udkast […] – men det bliver en historie, der er eksklusiv for film nummer to. Det bliver noget af det, vi ikke anvendte fra den første bog i filmen… Så på sin vis bliver det baseret på bogen, men kun i en meget lille grad.”Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 The Insider 15 år siden

Bring it on! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#2 Léon 15 år siden

Det var ikke den vildeste film jeg har set.. Men rigtig god underholdning det meste af tiden. Så jeg er klart frisk på en toer.
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#3 gi-jones 15 år siden

"Det jeg skal gøre er at forsyne dem med en lille mængde indhold, de kan anvende som en grundlæggende historie og bygge videre på."

-Det med at bygge videre, var så det de glemte i den første. Meget fin form, meget lidt indhold. Jeg har allerede glemt alt om den film.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 Ceepa 15 år siden

Jeg har allerede set filmen et par gange! Jo den er ikke vildt spækket med dybe filosofiske temaer... Men det er helt klart en fed historie og meget fedt plot (Dog lidt forudsigeligt) Men jeg er helt klart på en toer! grunden til at jeg var så vild med etteren var at jeg ikke havde nogen som helst forventninger til den overhovedet! Aldrig læst bogen eller hørt om historien... Blev meget overrasket... ^^ Har set Last king of Scotland, hvor hovedpersonen i wanted spiller lægen... (Kan ikke huske hvad han hedder) vidste kun at han gjorde det mega godt i LKoS... og hva kan man sige on AJ? Ud over at hun er lækker at se i en action film xD
Gravatar

#5 filmz-demigod 15 år siden

Jaja, bare kom med den ... 1'eren bliver jo aldrig en klassiker, eller får en nøgen guldfigur, men underholdningsværdien var bestemt i top.. Den slags film jeg elsker når jeg har tømmermænd :)
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

#3 Og dog formår du stadigvæk og skrive i den her tråd, hvilket må betyde du ikke har glemt alt...

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 kasperfmn 15 år siden

Er overrasket over den generelle positive attitude omkring Wanted. Personligt synes jeg at det var en elendig film fuldkommen uden indhold og med en meget lille underholdnings værdi. En meget annonym hovedrolle indhaver og en stone-face Jolie uden nogen form for dybde i sin karakter. Hvis jeg vil have hjernedød action-plots så foretrækker jeg en Stallone any day.
Gravatar

#8 FixX 15 år siden

Synes det er sjovt at de kalder det en tegnefilms filmatisering da filmen har ekstremt lidt med tegneserien at gøre.

At jeg så synes at filmen er cool nok bare som action film er noget andet. Fint nok med en 2'er fra min side.

Skriv ny kommentar: