Tegneserie-skaberen Mark Millar er på vej med en ny udgave af historien om den ikke så super superhelt Kick-Ass. Men denne gang dækker masken ikke over en hvid dreng, men derimod over en sort kvinde – og hun må meget gerne blive spillet af Tessa Thompson.

Se også: ”Kick-Ass 3″ måske på vej: Mark Millar lover mere Kick-Ass og Hit-Girl

Det afslører Mark Millar på Twitter, hvor han selv peger på “Thor: Ragnarok”-skuespilleren Tessa Thompson som en oplagt ny Kick-Ass, hvis tegneserien bliver filmatiseret.

Tegneserien udkommer d. 14. februar, hvor Patience Lee – der er mor og tidligere soldat – overtager identiteten som Kick-Ass, som tidligere blev båret af Dave Lizewski – blandt andet i to spillefilm.

Millar mener dog, at den nye tegneserie egner sig bedre som serie end som en “Kick-Ass 3” til biografen, siger han til Entertainment Weekly.

Og det giver god mening med tanke på, at Netflix har opkøbt Millarworld, hvor netop “Kick-Ass” (og “Kingsman”) dog ikke var en del af aftalen. Men den gode forbindelse kan meget vel gøre den nye “Kick-Ass”-tegneserie til en Netflix-serie.

I den sammenhæng er også en spinoff-tegneserie om Hit-Girl på vej, der også meget vel kan ende som serie eller film.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: